Menu
Specialisten

Beets, M.R.

plastisch chirurg

De afdeling Plastische Chirurgie richt zich op de reconstructie van lichaamsdelen om de vorm of functie ervan te herstellen. M.R. Beets is plastisch chirurg en heeft als expertisegebieden: handchirurgie en reconstructieve aangezichtschirurgie.

Lees voor

Aandachtsgebieden

  • Europees handchirurg
  • Reconstructieve aangezichtschirurgie

BIG-nummer

79064569901

M.R. Beets studeerde geneeskunde in Groningen. Zijn vooropleiding algemene chirurgie deed hij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam.

Als onderdeel van de opleiding tot plastisch chirurg heeft hij onder andere ervaring opgedaan in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Daar verdiepte hij zich in de reconstructieve aangezichtschirurgie. Daarnaast kreeg hij ervaring in de esthetische chirurgie in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en met microchirurgie in het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

Na een stage handchirurgie in het Centre Hospitalier Universitaire in Nice, Frankrijk, voltooide hij zijn opleiding tot plastisch chirurg in 2014.

Afdeling Plastische Chirurgie

De afdeling Plastische Chirurgie richt zich op de reconstructie van lichaamsdelen om de vorm of functie ervan te herstellen.