Menu
Patiënt

ikHerstel app

De ikHerstel app helpt patiënten na een operatie sneller herstellen door gepersonaliseerd hersteladvies.

De app ikHerstel is voor patiënten die onder behandeling staan bij de afdeling Gynaecologie en een operatie krijgen.

Lees voor

ikHerstel: méér grip op uw herstel

Het ondergaan van een operatie is voor veel mensen spannend en het kan veel onzekerheid met zich mee brengen, zowel voor de operatie als na de operatie. Na de operatie ontvangt u via de app herstel-adviezen op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo weet u precies welke activiteiten u op welk tijdstip weer veilig mag hervatten. Uit onderzoek blijkt dat patiënten die de app gebruiken sneller herstellen.

Hoe kan ik de app activeren?

U kunt de ikHerstel-app alleen gebruiken als uw arts of zorgverlener van de afdeling Gynaecologie u hiervoor uitnodigt. U ontvangt via uw arts of zorgverlener een email van ikHerstel met daarin de instructies voor het downloaden en opstarten van de app. In de mail staat een unieke code die u nodig heeft om uw account te activeren.

Als uw account is geactiveerd, begint u door het kiezen van een aantal activiteiten die belangrijk voor u zijn in het dagelijks leven. In uw persoonlijk hersteladvies kunt u zien wanneer en hoe u deze activiteiten weer kunt opbouwen.

Heeft u nog geen uitnodiging voor het gebruik van de app gekregen?

Bent u geïnteresseerd in de app, maar heeft u nog geen uitnodiging gekregen? Neem dan contact op met de polikliniek Gynaecologie.

Vragen? Lees de veelgestelde vragen op de website.

Voordelen

  • 5-14 dagen sneller herstel.
  • Meer controle over en inzicht in het herstel.
  • Eenduidige en medisch informatie over de operatie en het herstel.

Meer informatie?

Meer informatie kunt u vinden op:

www.ikherstel.nl