Menu
Behandelingen

Revalidatie na een (multi)trauma

Door een ongeval heeft u mogelijk meerdere letsels opgelopen met een blijvende beperking. Het opgelopen trauma beperkt u in uw dagelijks leven. Revalidatie kan u helpen om beter met uw beperking om te gaan. Ook werkt u aan uw conditie.

Lees voor

Dit revalidatieprogramma volgt u onder leiding van een revalidatiearts. Het programma biedt hulp na een trauma waarbij een combinatie van letsel aanwezig is (bijvoorbeeld letsel aan spieren en gewrichten, botbreuken, zenuwletsel, hersenletsel of orgaanletsel). Het traumatologieteam begeleidt en ondersteunt u tijdens uw revalidatie. Dit team bestaat uit een fysiotherapeut, maartschappelijk werker, psycholoog, ergotherapeut, psychomotorisch therapeut, beweegagoog, revalidatiearts en eventuele andere zorgverleners.

Hoe komt u in aanmerking?

De revalidatiearts bespreekt tijdens een intake met u uw hulpvraag en wat u graag wil bereiken met de revalidatie. In dit gesprek wordt er bepaald of u in het Deventer Ziekenhuis kunt revalideren, of dat een behandeling elders beter past bij uw situatie.

Vergoeding

Meer informatie over vergoeding van uw behandeling vindt u hier.

Meer weten over revalideren?

Download de folder