Menu
Sportgeneeskunde

Go Ahead Eagles en Deventer Ziekenhuis

Go Ahead Eagles en het Deventer Ziekenhuis werken nauw samen. Het Deventer Ziekenhuis verzorgt de medische begeleiding van de spelersgroep. Ook op andere terreinen willen beide organisaties elkaar versterken. Zoals het fit maken en houden van Sallanders.

Twee teams één missie: een gezonde omgeving

Om de medische samenwerking vorm te geven, is binnen het Deventer Ziekenhuis een Go Ahead Eagles Medical Board opgericht. Deze bestaat uit diverse medisch specialisten en staat onder leiding van chirurg Herbert Roerdink van het Deventer Ziekenhuis.

Preferred supplier

De samenwerking gaat echter verder dan alleen het medische terrein. De twee teams willen bijvoorbeeld ook gezamenlijke projecten voor de Deventer bevolking opzetten op het gebied van preventie en voorlichting. Uiteraard blijft het jaarlijkse bezoek van de selectie van Go Ahead Eagles aan de kinderafdeling van het Deventer Ziekenhuis ook onderdeel uitmaken van de onderlinge samenwerking.

Verbonden

Het Deventer Ziekenhuis en Go Ahead Eagles zijn organisaties die zich sterk aan elkaar en aan Deventer en omgeving verbonden voelen. Ze hebben beiden een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid naar deze regio en kunnen zeker op het gebied van zorg en gezondheid elkaar heel goed versterken. De samenwerking is daarom niet alleen positief voor club en ziekenhuis, maar voor iedere inwoner van Deventer. Eén regio, één club, één ziekenhuis, dat willen ze gezamenlijk uitstralen.