Menu
Nieuws

Ziekenhuis voor 2024 rond met alle zorgverzekeraars

15 december 2023

Jaarlijks maakt het Deventer Ziekenhuis afspraken met zorgverzekeraars over de zorg voor het aankomende jaar. Inmiddels hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten voor 2024. Dat betekent dat iedereen welkom is in ons ziekenhuis voor goede zorg.

Budgetpolissen

Het Deventer Ziekenhuis heeft dezelfde contracten afgesloten als vorig jaar. Wederom heeft het Deventer Ziekenhuis voor de budgetpolissen van Zilveren Kruis voor 2024 géén contract. Patiënten met deze verzekeringen wordt aangeraden bij hun verzekeraar goed te informeren naar de voorwaarden van een behandeling bij het Deventer Ziekenhuis.

Patiënten met een van deze polissen lopen het risico dat ze de rekening van hun behandeling helemaal of deels zelf moeten betalen. Overigens geldt dat niet als u spoedeisende hulp nodig heeft. Dan kunt u altijd bij ons (en bij ieder ander ziekenhuis) terecht, ongeacht hoe u verzekerd bent.

Verschillende labels per zorgverzekeringsconcern

Zorgverzekeringconcerns werken met verschillende verzekeraars en labels. Wie een zorgverzekering afsluit bij Hema, doet dit in feite bij Menzis. En wie een zorgverzekering afsluit bij Univé doet dit eigenlijk bij VGZ. Zie onderstaand voor een overzicht met label per zorgverzekeraar. Dit overzicht is afkomstig van Zorgwijzer.

Meer weten?

Tarieven en vergoedingen