Menu
Nieuws

Salland Kliniek is live!

4 maart 2024

Vandaag lanceert het Deventer Ziekenhuis de Salland Kliniek, waar we gespecialiseerde en snelle zorg bieden voor minder complexe, planbare zorg.

Met Sallandse aandacht

De Salland Kliniek bevindt zich fysiek in het Deventer Ziekenhuis, bij de afdeling Orthopedie. Salland Kliniek is er speciaal voor de planbare, minder complexe zorg. Patiënten worden er binnen tien werkdagen door de arts gezien en lopen na de eerste afspraak met een behandelplan naar buiten.

Beste van beide werelden

Het proces is er zo ingericht dat patiënten hier in de vertrouwde en gespecialiseerde omgeving van het ziekenhuis terecht kunnen, en tegelijkertijd profiteren van het heldere en snelle proces zoals een privékliniek dat ook heeft.

De patiënt kan zelf een afspraak plannen, ziet de arts binnen tien dagen en weet binnen 72 uur wanneer een eventuele operatie plaatsvindt. En alles mét de Sallandse aandacht die patiënten van ons gewend zijn.

Verschillende expertises

Patiënten kunnen bij de Salland Kliniek terecht voor orthopedische klachten aan de schouder, knie en heup. In de toekomst zullen we het aanbod uitbreiden met meer zorgpaden vanuit verschillende expertises.

Bekijk de website van de Salland Kliniek