Menu
Nieuws

Go Ahead Eagles spelers op bezoek

18 april 2024

Vier spelers (Breum, Adekanye, Rommens en Jansen) kwamen vandaag op bezoek in ons ziekenhuis. Zeven chronisch zieke kinderen konden hun voetbalhelden ontmoeten, vragen stellen tijdens een mini persconferentie en zelfs samen een potje voetballen. De spelers gingen ook in groepjes naar afdelingen om patiënten te verrassen met een bezoek. Een prachtige middag met onvergetelijke blije gezichten!

'Ontzettend leuk om te mogen doen'

De GAE-spelers bezochten eerst de kliniek en de kinderafdeling. Mascottes Kootje (van Go Ahead Eagles) en Tos de Vos waren ook aanwezig en ze hebben de patiënten goed opgevrolijkt. Op de kinderafdeling lag Ryan (7) klaar met zijn sjaal van Go Ahead Eagles. De vader en opa moesten natuurlijk ook even mee op de foto. Een mooi en emotioneel moment. Skye was de hele week al enthousiast, zenuwachtig en druk aan het oefenen voor het voetballen. De kinderen mochten vragen stellen aan de spelers tijdens een mini persconferentie. Er werd gevraagd naar rituelen, waarop Jansen antwoordde altijd eerst onder de douche te gaan voor iedere wedstijd. Andere vragen gingen over (sport)maaltijden en of ze een eigen auto van de club hebben.

Tot slot mochten de kinderen samen voetballen met de spelers. Speler Jansen: 'We vonden het ontzettend leuk om dit te mogen doen. Leuk dat de kinderen ons zo kunnen ontmoeten, in plaats van ons alleen op het veld zien. Ik hoop dat we de kinderen een plezier hebben gedaan met deze middag.'