Menu
Werken

Mobiflex

Mobiflex is het flexbureau binnen het Deventer Ziekenhuis. Via Mobiflex kun je gaan werken als verpleegkundige, doktersassistent, medisch secretaresse of bijvoorbeeld OK assistent. Samen zorgen we ervoor dat onze patiënten altijd kunnen rekenen op kwalitatief goede zorg.

Dit is wat Mobiflex je biedt

Wanneer je via Mobiflex gaat werken kan dit qua contract op verschillende manieren. Zo houd je werk en privé óf werk en studie goed in balans. In overleg is veel mogelijk. Zo zou je via Mobiflex voor een langere periode op één afdeling aan de slag kunnen gaan. Daarbij werk je minimaal 24 uur en het maximaal aantal uren stemmen we samen af. Je wordt dan ingeroosterd. Het is ook mogelijk om een contract met een klein aantal uren, bijvoorbeeld minimaal 4 tot 16 uur en het maximale aantal uren in overleg, aan te gaan. Hierbij geef je aan op welke dagen je beschikbaar bent.

Naast de flexibiliteit die we bieden, betekent werken via Mobiflex dat je het Deventer Ziekenhuis goed leert kennen. Als je via Mobiflex op verschillende afdelingen werkt, doe je veel werkervaring op. Dit is afwisselend en het is een mooie manier om te ontdekken wat goed bij je past, om vervolgens intern door te stromen naar een leuke baan.