Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Specialistisch Verpleegkundige Obstetrie

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als Specialistisch verpleegkundige Obstetrie een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin 2018 zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio.

De afdeling Verloskunde

De afdeling Verloskunde bestaat uit tien kraamsuites, negen bedden en er vinden jaarlijks zo’ n 1500 bevallingen plaats. We bieden verpleegkundige zorg aan zieke zwangeren en aan vrouwen voor, tijdens en na de partus, inclusief het kraambed. Daarnaast bieden we zorg aan de gezonde zuigeling en verzorgen we de eerste opvang van een pasgeborene.

Binnen de afdeling werken meerdere disciplines: gynaecologen, klinisch verloskundigen, arts assistenten, obstetrie verpleegkundigen, kraamverzorgenden, afdelingsassistenten, roomservice medewerkers en medewerkers van de huishoudelijke dienst. We werken intensief samen met de 1e lijn. We zijn op zoek naar een nieuwe collega: Specialistisch Verpleegkundige Obstetrie. Over het aantal uren gaan we graag met je in overleg.

Wat je gaat doen

Als Specialistisch verpleegkundige Obstetrie verleen je zelfstandig, optimale zorg aan onze patiënten. Dit doe je op een systematische en methodische manier. Je assisteert de gynaecoloog of klinisch verloskundige tijdens de bevalling, je begeleidt de zwangere en haar partner tijdens de bevalling én je verzorgt en verpleegt de pasgeborene en kraamvrouw. Verder geef je voorlichting aan de ouder(s) over de verzorging van de pasgeborene. Je werkt in alle voorkomende diensten.


Wat we vragen

We zijn op zoek naar een positieve, zorgzame, kundige en zelfstandige collega die adequaat kan handelen in hectische situaties. Verder:

  • ben je in het bezit van een diploma hbo-verpleegkunde en een diploma specialistisch verpleegkundige obstetrie;
  • ben je zelfstandig maar kun je ook in teamverband goed werken;
  • heb je bij voorkeur ervaring met kwaliteitszorg binnen een afdeling verloskunde;
  • communiceer je op een prettige manier en heb je een proactieve houding;
  • leer je graag en ben je integer;
  • ben je handig met de computer;
  • kun je binnen 45 minuten de afdeling betreden (i.v.m. bereikbaarheidsdiensten).


Ons aanbod

We bieden je een leuke baan in een professionele en lerende werkomgeving waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 50. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met een goed vooruitzicht op een vast dienstverband.


Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Diana Tonkes, operationeel manager, telefoonnummer 0570-53 5362.


Reageren

Is deze baan echt iets voor jou? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Reageren kan tot 30 maart aanstaande.

 

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht