Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

SEH-arts

Als SEH- arts in een innovatief en mensgericht ziekenhuis?

Juist op de spoedeisende hulp van het Deventer Ziekenhuis, heb je een mooie baan. Waarom?
Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. We zijn gekozen tot beste werkgever.  Klik hier voor meer informatie.

De SEH

Onze ruim opgezette, moderne Spoedeisende Hulp (SEH) bestaat uit 22 bedden, onderverdeeld in 2 traumakamers en 20 behandelkamers. Jaarlijks worden er ruim 17.000 patiënten ontvangen. Wij geven PSA aan volwassenen en zijn gestart met het gebruik van spoedechografie. De SEH deelt dezelfde voordeur als de zelfstandige Centrale Huisartsenpost Salland. Hierdoor is een goede samenwerking ontstaan en heeft de SEH van het Deventer Ziekenhuis één van de laagste percentages zelfverwijzers in Nederland (3%).

De vakgroep SEH bestaat uit zes enthousiaste SEH-artsen. Wij zijn volwaardig lid van de Medische Staf en zijn daarnaast betrokken in diverse ziekenhuisbrede werkgroepen en commissies. Door de informele sfeer en de korte lijnen verloopt de samenwerking met andere specialismen prettig. Wij zijn hoofdbehandelaar van onze eigen patiënten op de SEH. Als vakgroep streven wij ernaar om binnen nu en 3 jaar 24/7 zorg te bieden.

Om de ingezette ontwikkelingen op een hoger level te brengen, breiden wij uit. We zijn daarom op zoek naar:

4 SEH artsen KNMG


Wat je gaat doen

Jouw taken liggen zowel op het gebied van de patiëntenzorg (uitvoerend en coördinerend) als op het gebied van de sturing van de afdeling, samen met het operationeel management. Het opbouwen en onderhouden van goede collegiale relaties met alle specialismen, inclusief de huisartsen, is een kernactiviteit. Wij zijn ook actief betrokken bij het onderwijs voor huisartsen in onze regio. Daarnaast geef je onderwijs en primaire supervisie aan de AIOS, ANIOS en HAIO's die stage lopen op de SEH. Samen met de andere SEH-artsen verzorg je het coassistentschap Spoedeisende Geneeskunde. Je draagt actief bij aan de ingezette ontwikkelingen op onze afdelingen zoals PSA voor zowel volwassenen als kinderen en spoedechografie. Naast het feit dat we recent zijn gestart met spoedechografie zijn we verheugd dat we dit najaar kunnen starten met lachgassedatie op de SEH.

Wat vragen we

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die de acute geneeskunde in de volle omvang beheerst. Jij wilt samen met ons een closed format op de SEH realiseren en bent bereid je voor langere tijd te binden aan de vakgroep en de organisatie. Ook vind je het leuk om te participeren in management- en onderwijstaken en/ of heb je relevante werkervaring op het gebied van spoedechografie en PSA. Daarnaast heb je interesse voor wetenschap en innovatie.

Heb je je opleiding tot SEH-arts KNMG bijna afgerond? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar deze boeiende en afwisselende baan.


Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende baan in Deventer, een mooie Hanzestad om te wonen, werken en recreëren. Je komt terecht in een positief en ambitieus team. Kom gerust eens een dag meelopen met een van de SEH-artsen om te ervaren hoe het binnen onze Spoedeisende Hulp werkt. De functie is ingeschaald in FWG 80, waarbij de trede wordt bepaald door je kennis, kunde en ervaring in het vakgebied. Daarnaast ontvang je 10% ORT-toeslag. Zowel een fulltime als parttime dienstverband is bespreekbaar.


Meer weten?

Indien je meer wilt weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met een van de SEH-artsen via 0570-535353, toestel 2999. Reageren kan via onderstaande link.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht