Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

ANIOS IC

De nieuwe werkplek

De afdeling bestaat uit 12 bedden. Nierfunctievervangende therapie en non-invasieve beademing maken deel uit van de behandelingsmogelijkheden. Als IC arts werk je samen in een groep van 6 AIOS/ANIOS onder supervisie van 6 intensivisten. Na een korte, maar intensieve inwerk- en scholingsperiode gericht op luchtwegmanagement en resuscitatievaardigheden, leer je in toenemende mate verantwoordelijkheid te dragen bij de zorg voor onze IC-patiënten. Ook maak je deel uit van het spoed interventie- en reanimatieteam en heb je een belangrijke rol bij de opvang van de acuut zieke patiënt op de SEH. Kortom, het gehele ziekenhuis ligt aan je voeten.

Ben jij de arts-assistent (ANIOS) die klaar is voor een intensieve carrièrestart?

Wij zoeken per 1 juni 2019 een ANIOS die in aanmerking wil komen voor een werkplek op de Intensive Care van het Deventer Ziekenhuis voor de duur van minimaal 1 jaar.

Anios IC


Wat je gaat doen

De afdeling staat garant voor een goede werksfeer, 'bedside teaching' en begeleiding gericht op verdere ontplooiing van je kennis en vaardigheden als IC-arts.


Wat we vragen

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor de Intensive Care (IC). Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.


Wat we bieden

We bieden je een uitdagende baan in een plezierige werkomgeving in een mensgericht ziekenhuis. Het salaris is ingedeeld in de salarisschaal voor arts-assistenten (CAO ziekenhuizen) waarbij we rekeninghouden met reeds opgedane werkervaring. Ook bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vergoeding voor opleidingskosten en een persoonlijk budget. Last but not least biedt de stad Deventer uitstekende mogelijkheden om te wonen, te werken en te recreëren.

Onlangs hebben we de award voor beste werkgever gewonnen. Klik hier voor meer informatie http://bit.ly/2u3G0Bf

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met de dienstdoende intensivist, telefoonnummer 0570-535346.

Reageren

Wil je graag werken als ANIOS op onze IC? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht