Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Project Apotheker

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als Project Apotheker een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin dit jaar zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio. Klik hier voor meer informatie.

De afdeling Klinische Farmacie

De afdeling Klinische Farmacie voorziet in de volledige farmaceutische zorg van het Deventer Ziekenhuis en een aantal aangesloten instellingen. De staf van de ziekenhuisapotheek bestaat uit ziekenhuisapothekers, ziekenhuisapothekers in opleiding en apothekers ten behoeve van externe instellingen. In totaal zijn er binnen de Klinische farmacie ongeveer 90 medewerkers werkzaam, voor het merendeel apothekersassistenten.  Kijk hier voor meer informatie over onze afdeling.

We hebben ruimte voor een enthousiaste collega:

Project Apotheker
(0,8 fte)

project apotheker

Wat je gaat doen?

Je zult de ingezette ontwikkeling van Clinical Rules in Gaston voortzetten en uitbouwen. Daarnaast kun je worden ingezet voor andere werkzaamheden.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een enthousiaste Project Apotheker met oog voor ontwikkelingen in de farmacie. Je hebt ervaring of affiniteit met projecten binnen de apotheek en met ICT. Verder ben je een echte teamspeler die graag en makkelijk contact legt met anderen.

Ons aanbod
Naast werken in een mensgericht, innovatief ziekenhuis, bieden we een zelfstandige, uitdagende baan voor, in eerste aanzet, de duur van 1 jaar. De functie is ingedeeld in FWG 65. Ook bieden we een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag én aantrekkelijke regelingen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met dr. Frank Jansman, medisch manager of dr. Peter Wierenga, ziekenhuisapotheker FPZ via 0570-536252.

Reageren

Spreekt werken als Project Apotheker binnen het Deventer Ziekenhuis jou aan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren, vóór 31 januari aanstaande via onderstaande link.

 

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht