Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Analist Bijzonder Onderzoek

Je nieuwe werkplek

Het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) neemt bloed af en verricht onderzoeken ten behoeve van specialisten van het Ziekenhuis en voor huisartsen in het adherentiegebied van het Deventer Ziekenhuis. Binnen het KCL zijn circa 150 medewerkers werkzaam. Meer weten over het KCL? Kijk dan hier voor meer informatie: https://www.dz.nl/afdelingen/kcl/Paginas/Default.aspx. De unit Bijzonder Onderzoek (BO) voert onderzoeken uit op gebieden van hematologie (beenmergmorfologie, flowcytometrie, etc), chemie (HPLC, AAS, M-proteïne diagnostiek, etc), moleculaire diagnostiek (PCR) en fertiliteit (semenanalyse en -bewerking).
Voor de unit Bijzonder Onderzoek zoeken wij per 1 april 2019 een nieuwe collega:

Analist Bijzonder Onderzoek
24 uur per week


Wat je gaat doen

Als Analist Bijzonder Onderzoek voer je routinematige, gespecialiseerde kwalitatieve en kwantitatieve analyses uit, in humaan onderzoeksmateriaal. Dit doe je ten behoeve van diagnostiek, therapiecontrole en risicoprofilering in de geneeskundige praktijk. Je werkt samen met circa 12 collega’s en verricht onderzoek op de terreinen van bijzondere chemie/immunochemie. We gebruiken daarbij o.a. HPLC en LCMS. Het is mogelijk dat je wordt betrokken bij trials. En je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en testen. Tot slot werk je actief mee aan het tot stand komen van het kwaliteitshandboek door het maken en wijzigen van procedures, SOP’s, etc.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een teamspeler met passie voor het vak, die graag een bijdrage levert aan het totale takenpakket van het (kleine) team. Verder:

  • Ben je bij voorkeur in het bezit van een diploma HLO klinische chemie.
  • Is het hebben van kennis en/of ervaring met HPLC en LCMS een pré.
  • Heb je bij voorkeur kennis en interesse op het gebied van immunochemie.
  • Ben je stressbestendig en flexibel richting de patiënt en je collega’s.
  • Heb je een klantvriendelijke houding en beschik je over goede sociale vaardigheden.
  • Kan en wil je bereikbaarheidsdiensten doen.

Ons aanbod

Naast een veelzijdige baan in een patiëntgericht, innovatief ziekenhuis waarin alle ruimte is voor eigen ontwikkeling en initiatief, bieden we je een functie die is ingedeeld in FWG 45 (CAO Ziekenhuizen). Je ontvangt een royale eindejaarsuitkering (8,33%), een goede vakantietoeslag en je kunt gebruik maken van aantrekkelijke regelingen. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar, met goed vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Jan van der Kolk, operationeel manager KCL via 0570-536265. Het is mogelijk om eerst een halve dag mee te lopen met het team, om te kijken of deze baan bij je past.

Reageren

Wil je graag aan de slag als Analist Bijzonder Onderzoek? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link. Je kunt reageren tot 1 maart 2019.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht