Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

ANIOS Cardiologie

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als ANIOS Cardiologie een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin dit jaar zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio.

De nieuwe werkplek

Wij zoeken een ANIOS, die graag werkzaam wil zijn binnen de Cardiologie. De afdeling Cardiologie is een actieve en dynamische afdeling met een hartbewaking (6 bedden), EHH (6 bedden), een verpleegafdeling (minimaal 18 bedden), een complete hartfunctieafdeling en een eigen gedigitaliseerde catheterisatiekamer voor hartcatheterisaties en het inbrengen van pacemakers. Ook beschikt de afdeling over uitgebreide mogelijkheden voor beeldvorming, zoals echocardiografie, MRI en nucleaire technieken. De vakgroep bestaat uit 8 cardiologen.

Alvast kennismaken met de afdeling en nieuwe collega’s? Kijk dan op http://bit.ly/2zimoPm

Het Deventer ziekenhuis heeft een gedeeltelijke erkenning voor de opleiding Cardiologie. Wil je hier meer over weten, klik dan hier voor meer informatie.

Wat je gaat doen

Als ANIOS cardiologie, heb je de dagelijkse zorg voor de opgenomen cardiologische patiënten op de verpleegafdeling en op de CCU/EHH. Ook consulteer je deze patiënten. Patiëntenbesprekingen en refereren binnen de vakgroep zijn een regulier onderdeel van je functie.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor cardiologie. Je communiceert op een prettige manier, kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamspeler.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende baan in een goed draaiend team, voor de periode van 1 jaar. Het salaris is afhankelijk van relevante ervaring en wordt ingeschaald in de salarisschaal voor arts-assistenten zoals genoemd in de CAO Ziekenhuizen.
Het Deventer Ziekenhuis biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vergoeding voor opleidingskosten en een persoonlijk budget.

De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 38 uren per week. Als ANIOS heb je daarnaast nog 10 opleidingsuren per week, aangezien je meedoet met de opleidingsuren voor de AIOS binnen het Deventer Ziekenhuis.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met de heer J. van Wijngaarden of met de heer R. Uijlings, beiden Cardioloog via telefoonnummer 0570-535000 (secretariaat Cardiologie).

Reageren

Interesse in deze functie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht