Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Waarnemend Neuroloog

Waarnemend neuroloog

Het Deventer Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar jaarlijks 20.000 patiënten worden opgenomen en 300.000 patiënten de poliklinieken bezoeken.
Het Deventer Ziekenhuis beschikt over een groot aantal specialistenopleidingen en de STZ-status (Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen).

In verband met zwangerschapsverlof van een van de collega’s is de maatschap van Vrijgevestigde Specialisten Deventer (maatschap VSD) op zoek naar een waarnemend neuroloog (0,8-1,0 FTE) voor de periode van 4 maanden van 1 maart 2019 tot 1 juli 2019.

Uw nieuwe werkplek

De vakgroep neurologie bestaat uit 7 neurologen. Op de polikliniek zijn verpleegkundig specialisten en een neuro-oncologie verpleegkundige werkzaam. Daarnaast is er een intensieve relatie met de KNF afdeling. Er zijn 16 – 30 bedden op de verpleegafdeling neurologie en een stroke-unit. Wij zoeken een enthousiaste collega die de neurologie in de volle breedte uitvoert. Als waarnemend neuroloog verricht u klinische en poliklinische werkzaamheden en is er participatie aan de diensten.

Salariëring vindt plaats conform een waarneemcontract met de maatschap VSD.

Meer weten?

Voor informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J. van Doorn, neuroloog/vakgroepvoorzitter of mevrouw M. Schipper, neuroloog, via telefoonnummer 0570-535110.

Reageren

Uw sollicitatie kunt u vóór 1 februari 2019 sturen aan secretariaat neurologie, via emailadres secretariaatneurologie@dz.nl.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht