Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Senior Analist Medische Microbiologie

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als senior analist een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin 2018 zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio.


Het Laboratorium voor Medische Microbiologie en Infectiepreventie

In ons laboratorium dat ISO 15189 geaccrediteerd is, worden diagnostische onderzoeken naar infectieziekten gedaan, ten behoeve van ons ziekenhuis, huisartsen en andere zorginstellingen in de regio. Wij verrichten een breed pakket aan onderzoeken op het gebied van de bacteriologie, parasitologie, serologie, mycologie en moleculaire microbiologie. Binnen de afdeling zijn 33 medewerkers werkzaam, waaronder 3 artsenmicrobioloog en 17 analisten.

Het Laboratorium voor Medische Microbiologie en Infectiepreventie bestaat uit twee teams: Medische Microbiologie en Infectiepreventie. Voor het team van de Medische Microbiologie zijn wij op zoek naar een: Senior Analist voor 36 uur per week

 


 

Wat je gaat doen

In deze functie coördineer je de werkzaamheden en stuur je analisten aan. Ook bewaak én bevorder je de kwaliteit van zorg-/dienstverlening. Dit doe je in afstemming met het management.

Je vervult een voortrekkersrol bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en het bewaken van de kwaliteit hiervan. Je coördineert verificaties en de implementatie van nieuwe testen en apparatuur. Daarnaast ben je werkzaam in de routine diagnostiek.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een prettige collega met verantwoordelijkheidsgevoel die ervaring heeft met het aansturen van collega’s, organiseren, plannen en afstemmen van werkzaamheden. Daarnaast:

  • heb je een HLO diploma medische microbiologie of vergelijkbare hbo laboratoriumopleiding;
  • heb je relevante werkervaring op het gebied van bacteriologische diagnostiek in een medisch microbiologisch laboratorium;
  • ben je zelfstandig maar ook een teamspeler;
  • kun je zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren;
  • ben je stressbestendig, klantgericht, toon je graag initiatief en ben je flexibel;
  • volg je de ontwikkelingen binnen je vak en houd jij je kennis up to date.

Ons aanbod

Wij bieden je een functie voor 36 uur per week in een mensgericht, innovatief ziekenhuis. De functie is ingedeeld in FWG 50. Je ontvangt een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag én we bieden aantrekkelijke regelingen. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Judith Deursen (operationeel manager, telefoonnummer 0570-535087).

Reageren

Is dit jouw baan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link. Reageren kan tot 5 maart 2019.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht