Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

ANIOS Heelkunde

De nieuwe werkplek

Per 1 april 2019 is er binnen de vakgroep Heelkunde ruimte voor een nieuwe ANIOS. Wij bieden u een veelzijdige baan waarbij u in de gelegenheid bent kennis te maken met alle facetten van het vak. De vakgroep Heelkunde bestaat uit tien chirurgen die samen het vak in vrijwel de volledige breedte uitoefenen. Daarnaast werken er binnen de polikliniek Heelkunde, artsen in opleiding tot specialist, physician assistants, doktersassistenten en een operationeel manager.

De vakgroep Heelkunde werkt samen met het Universitair Medisch Centrum Groningen mee aan de opleiding van aios tot chirurgisch specialist.


Wat gaat u doen?

Als ANIOS Heelkunde werkt u samen met de vakgroepleden aan optimale klinische en poliklinische patiëntenzorg. De nadruk van de werkzaamheden ligt op de verpleegafdeling, de polikliniek en de SEH. Afhankelijk van ervaring en bij gebleken geschiktheid zult u ook kleine poliklinische ingrepen verrichten en ingezet worden op de OK. Tevens hebben wij nauw contact met de orthopedie en doen we voorwacht in de avond/nacht en weekend uren.

De omvang van uw dienstverband bedraagt 38 uren per week en daarnaast 10 uren per week welke worden besteed aan opleidingsactiviteiten.


Wat vragen we van u?

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor de Heelkunde. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en u kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring over gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden vergoed door het Deventer Ziekenhuis.


Ons aanbod

Wij bieden u een uitdagende baan aan in een goed draaiend team voor de periode van een 1 jaar. Uw salaris is afhankelijk van uw relevante ervaring. U wordt ingeschaald in de salarisschaal voor arts-assistenten zoals genoemd in de CAO Ziekenhuizen. Eventueel part time werken is in overleg.

Het Deventer Ziekenhuis biedt u aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vergoeding voor opleidingskosten en een persoonlijk budget.

Meer weten?

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de Dr. Van Tongeren, chirurg en opleider binnen de vakgroep Heelkunde, telefoonnummer 0570-535060 (secretariaat heelkunde). Een dagdeel meelopen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Reageren

Uw digitale sollicitatie kunt u aan ons richten via onze site www.dz.nl/werk. 

 

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht