Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Hartfunctielaborant met of zonder specialisatie

Kies je voor een baan als hartfunctielaborant in het Deventer Ziekenhuis, dan kies je voor baan in een ziekenhuis dat groot genoeg is om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin dit jaar zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio. Klik hier voor meer informatie.

Werken in een fijn team

Je gaat werken in een fijn, bevlogen team dat goed op elkaar is afgestemd en graag met elkaar en met andere afdelingen samenwerkt. De afdeling bestaat uit medisch secretaresses, verpleegkundigen, cardiologen en hartfunctielaboranten. Wij vinden het belangrijk dat je in een veilige omgeving kunt blijven groeien en ontwikkelen. Zowel in je werk als op persoonlijk vlak. Alleen op die manier kunnen we deskundige en professionele patiëntenzorg bieden.

Jouw Baan?

Werken als hartfunctielaborant betekent werken in een afwisselende baan met de nodige verantwoordelijkheid. We zijn op zoek naar een collega die goed past binnen ons team en die graag state of the art zorg wil leveren aan onze patiënten.

  • Je hebt minimaal de opleiding tot hartfunctielaborant afgerond of hebt dit aangevuld met de specialisatie tot echo- of kathkamerlaborant.
  • Je bent een zelfstandige teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je voelt échte passie voor dit vak.
  • Je kunt goed verbanden leggen en bent heel nauwkeurig.
  • Je kunt theorie en praktijk goed samenbrengen op de werkvloer.
  • Je kunt goed omgaan met onverwachte situaties.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 45 of 50. Het aantal uren is in overleg 24-32 uur per week.

Meer weten

Neem voor meer informatie contact op met Hanneke Beeren, operationeel manager van de polikliniek Cardiologie en de Hartfunctieafdeling via beerenh@dz.nl. Solliciteren via de mail is niet mogelijk maar kan uitsluitend via onderstaande link.

Reageren

Is dit jouw baan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren vóór 1 februari via onderstaande link.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht