Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Apothekersassistent bereidingen

De nieuwe werkplek

In het Deventer Ziekenhuis worden dagelijks veel medicijnen verstrekt. Om tot een veilige en juiste medicatietoediening te komen, wordt er achter de schermen heel wat werk verricht. De afdeling Klinische Farmacie voorziet in de volledige farmaceutische zorg van het Deventer Ziekenhuis en een aantal aangesloten instellingen. In de Klinische Farmacie zijn in totaal 90 medewerkers werkzaam, waaronder circa 50 apothekersassistenten. Klik hier voor meer informatie over onze afdeling.

Wil jij graag deel uitmaken van de unit bereidingen? Wij hebben ruimte voor een nieuwe collega:

Apothekersassistent bereidingen
(24 uur per week)

Wat je gaat doen

 • je gaat deel uitmaken van het team van apothekersassistenten Bereidingen, waar je zorg draagt voor de bereidingen van de geneesmiddelen.
 • je handelt conform de aanwezige bereidingsvoorschriften, werkinstructies en protocollen die zijn vastgelegd in het kwaliteitshandboek;
 • je bereidt geneesmiddelen op individuele medicatieopdracht, zowel aseptisch als niet-steriel, zowel risicovol als niet-risicovol, waaronder parenterale voedingen, medicatiecassettes, easypumps en cytostatica;
 • je bereidt VTGM op de verpleegafdelingen;
 • je gaat bereikbaarheidsdiensten draaien;
 • je verricht zo nodig administratieve taken.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een flexibele, enthousiaste collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder:

 • ben je een gediplomeerd apothekersassistent, liefst met enkele jaren ervaring;
 • is een variabele hoge werkdruk in wisselende situaties voor jou een uitdaging omdat je flexibel en stressbestendig bent;
 • ben je klantvriendelijk en zeer nauwkeurig in je werk;
 • ga je voor de beste kwaliteit;
 • kun je goed met mensen omgaan en ben je collegiaal.

Tijdens bereikbaarheidsdiensten is het noodzakelijk om binnen 30 minuten in het Deventer Ziekenhuis te kunnen zijn. Woon je verder weg maar ben je in de gelegenheid om tijdens de bereikbaarheidsdiensten in de buurt te overnachten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

We hebben veel te bieden!

We bieden je een leuke baan in een innovatief ziekenhuis. We bieden je een aantrekkelijk salaris (FWG 45), een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag en aantrekkelijke regelingen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met de operationeel managers van de Apotheek, Nicolette Holterman-Bos, telefoonnummer 0570-536241 of Elise Kootstra-Golbach, telefoonnummer 0570-536254.

Reageren

Enthousiast over deze leuke baan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Reageren kan tot 30 maart aanstaande.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht