Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Mamma-chirurg

Even voorstellen

Het Deventer ziekenhuis is, als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ), een ziekenhuis waar een grote focus ligt op opleiding en ontwikkeling. Wij beschikken dan ook over een groot aantal specialistische opleidingen. Jaarlijks worden 20.000 patiënten opgenomen en bezoeken 300.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis heeft ruim 2150 medewerkers, 155 medisch specialisten en 80 vrijwilligers, die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service werken. Het Deventer Ziekenhuis is financieel gezond en heeft landelijk zeer hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Met een medewerker tevredenheid van een 7,8 scoren we in de top 3 van de STZ ziekenhuizen.

De nieuwe werkplek

Binnen de vakgroep heelkunde is per 1 januari 2019 een vacature voor een

Mamma-chirurg
0,8 FTE


De vakgroep heelkunde bestaat thans uit 10 leden. Wij werken met gedifferentieerde diensten voor de verschillende aandachtsgebieden (GE-chirurgie, vaatchirurgie en traumachirurgie). De vakgroep is al meer dan 40 jaar erkend voor de opleiding algemene heelkunde. Er zijn momenteel 5 arts-assistenten in opleiding, 4 ANIOS en 4 Physician assistants werkzaam binnen onze vakgroep.

Borstkankerzorg is een van de speerpunten van het Deventer Ziekenhuis. Jaarlijks worden ruim 1500 nieuwe patiënten gezien en ruim 250 mamma operaties verricht. Sinds 2018 is het Deventer Ziekenhuis Eusoma geaccrediteerd en wordt er gewerkt om eind 2019 een compleet vernieuwd borstcentrum te realiseren.


Wat vragen we van u?

U heeft als chirurg aantoonbare interesse en ervaring in de mamma chirurgie en u heeft de ambitie om de zorg voor patiënten met mamma pathologie binnen onze regio sterk op de kaart te zetten. Uiteraard staat u bij de NVCO geregistreerd als gecertificeerd oncologisch chirurg. Naast de mamma chirurgie wordt verwacht dat de nieuwe chirurg participeert in de algemene chirurgie. Onze vakgroep is volledig gedifferentieerd. Participatie in de diensten behoort tot de mogelijkheden. U heeft tevens affiniteit met, en bent bereid actief deel te nemen aan de opleiding Heelkunde.

Voorafgaand aan de indiensttreding wordt een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden vergoed door het Deventer Ziekenhuis.


Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Arbeidsvoorwaarden conform de AMS-regeling. In de toekomst is een vast dienstverband dan wel toetreding tot onze stafmaatschap Vrijgevestigde Specialisten Deventer (VSD) bespreekbaar.
 

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. H. Torrenga, dan wel met de vakgroepvoorzitter, drs. R.J.I. Bosker. Tevens vindt u informatie over onze vakgroep en het ziekenhuis via www.dz.nl.


Reageren

Uw digitale sollicitatie kunt u tot 14 december 2018  via onderstaande link "solliciteren", richten aan mevrouw drs. B.J.M. Gallé, voorzitter Raad van Bestuur.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht