Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Dialyseverpleegkundige in opleiding

De afdeling Dialyse

De afdeling Dialyse heeft in Salland al jaren een prominente positie wat betreft het dialyseren, maar ook wat betreft het opleiden van gespecialiseerde dialyse verpleegkundigen.

Momenteel worden er ongeveer 100  patiënten behandeld met hemodialyse of peritoneaaldialyse. Voor hen is de afdeling de gehele week geopend. Nachtdialyse wordt om de nacht verricht, ook in het weekend. Daarnaast wordt thuishemodialyse aangeboden aan patiënten. Buiten de openingstijden van de afdeling zijn er 2 verpleegkundigen die een bereikbaarheidsdienst hebben.
De afdeling telt 38 dialysestations. Er wordt gewerkt volgens een systeem van Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige. Afdelingsassistenten verlenen ondersteunende taken aan verpleegkundigen. De afdeling wordt aangestuurd door 2 operationeel managers.

We hebben als doel om elk jaar minimaal twee verpleegkundigen op te leiden tot dialyseverpleegkundige. Het hele team is ingesteld om de opleiding van collega’s tot een succes te maken. Momenteel zijn er twee verpleegkundigen in opleiding.

Vanaf februari 2019  hebben wij ruimte voor  twee:

Dialyseverpleegkundigen in opleiding
(32 uren in de week)


Hoe ziet de opleiding eruit?

Als leerling dialyseverpleegkundige in opleiding start je in april 2019 met je opleiding in Groningen. Twee maanden voorafgaand aan deze theorieopleiding (februari 2019) treed je in dienst op de afdeling Dialyse, om werkervaring op te doen. Het theoretische deel van de opleiding volg je bij het Wenckebachinstituut in Groningen. De opleiding kenmerkt zich vooral door het leren omgaan en begeleiden van chronisch zieken die afhankelijk zijn van de techniek. De psychosociale begeleiding is daarbij van groot belang.

Je ontvangt een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (inclusief de inwerkperiode voorafgaand aan de start van de opleiding).


Kom jij in aanmerking?

Voor deze opleidingsplaats zijn we op zoek naar een leuke, enthousiaste verpleegkundige die affiniteit heeft met de chronische, vaak oudere patiënt én met techniek. Verder:

  • heb je een MBO of HBO diploma verpleegkunde;
  • is het een pré als je het diploma HBO-V hebt, plus een jaar recente werkervaring als verpleegkundige;
  • wil en kun je een dienstverband van 32 uur per week aangaan gedurende de opleiding;
  • kun je tijdens bereikbaarheidsdiensten binnen 30 minuten in het Deventer Ziekenhuis zijn;
  • heb je een rijbewijs en beschik je over een auto (in verband met thuisdialyse).


Wat we bieden

Naast een veelzijdige opleidingsplaats tot dialyse verpleegkundige in een mensgericht, innovatief ziekenhuis, bieden we je tijdens de opleiding een salaris dat is ingedeeld in FWG 45 (salarisschalen CAO Ziekenhuizen). Je wordt opgeleid voor de functie van specialistisch verpleegkundige Dialyse. Deze functie is ingedeeld in FWG 50. Wist je dat we zijn genomineerd als beste werkgever? http://bit.ly/2u3G0Bf


Meer weten?

Ben je enthousiast maar wil je meer weten? Neem dan contact op met  Ellen Kruitbosch-Kerkdijk, operationeel manager Dialyse, telefoonnummer (0570)535318 of mail E.Kruitbosch-Kerkdijk@dz.nl (liever geen sollicitaties mailen naar dit e-mailadres). Natuurlijk  mag je ook een dagdeel mee komen lopen op de afdeling: bel dan met (0570) 535310 en vraag naar onze planningscoördinator om een afspraak te maken! Voor meer informatie over de opleiding zie: www.wenckebachinstituut.nl.


Reageren

Wil jij je graag specialiseren in dialyse? Dan ontvangen we graag je sollicitatie vóór 31 maart 2019 via onderstaande link.

 

 

 

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht