Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Specialistisch verpleegkundige recovery in opleiding

Als recovery verpleegkundige geef je specialistische zorg aan patiënten die net geopereerd zijn en assisteer je de anesthesioloog bij patiënten die komen voor het inbrengen van een (epidurale) lijn en perifere blokkades. Je bewaakt en stabiliseert hierbij de vitale functies.

Door jouw kennis en technisch verpleegkundige vaardigheden, lever je een belangrijke bijdrage aan de behandeling en verpleging van de patiënten op de holding en recovery.

Je hebt te maken met verschillende zorgcategorieën, van laag tot hoog complex en patiënten van alle leeftijden. Het samenspel en de afstemming tussen de verschillende zorgafdelingen en de operatiekamers maken het werk afwisselend en dynamisch.

Er zijn op de recovery 14 bedden, waarvan 2 IC-bedden en 1 kinderbed. Op de holding zijn 8 bedden aanwezig.

We hebben ruimte voor een:

Specialistisch verpleegkundige recovery in opleiding
(28-32 uur per week)

De opleiding

De opleiding tot recovery-verpleegkundige is een één-jarige vervolgopleiding op hbo-niveau. Na een inwerktraject van maximaal drie maanden, volg je het theoretische deel van de opleiding bij het CIVO in Hengelo of het UMCU in Utrecht. Het praktijkgedeelte volg je in het Deventer Ziekenhuis.

Werken als recovery-verpleegkundige

Als recovery-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het opvangen, begeleiden, observeren, bewaken, verplegen en verzorgen van de operatiepatiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je levert binnen de wettelijke kaders en ethische normen, specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten die net zijn geopereerd of die daarop worden voorbereid. Je gaat werken op de holding, recovery en de pre-operatieve screening.

Verder denk je mee over verbeteringen en werk je actief mee aan het jaarplan van de afdeling. 
Je werkt nauw samen met je collega’s in een professioneel team van anesthesiologen, chirurgen, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en sedationisten met veel aandacht en inzet voor kwaliteitsverbetering en patiëntveilige zorg.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 21.00.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een stressbestendige, integere, empathische collega die het hoofd koel houdt in alle omstandigheden. Omdat je te maken hebt met verschillende zorgcategorieën, heb je als recovery verpleegkundige een uitgebreide deskundigheid op verschillende gebieden nodig. Je kunt snel schakelen, werkt zelfstandig en bent nauwkeurig. Je vormt een onderdeel van een OK team en bent daarom een echte teamspeler.

Tot slot:

  • heb je een verpleegkundige opleiding op niveau 4 of 5;
  • heb je minimaal een jaar ervaring als verpleegkundige;
  • ben je flexibel en collegiaal;
  • houd je rekening met de afdelings- en instellingsvisie, de werkruimte en de middelen;
  • kun je goed prioriteiten stellen bij verandering in de toestand van de patiënt, zonder dat de zorg en bewaking van de andere patiënten daar onder te lijden heeft;
  • voel je je verbonden met onze kernwaarden: bevlogen, open en mensgericht.

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke baan van 28 tot 32 uur per week in een goed draaiend team. De functie van recovery-verpleegkundige is ingedeeld in salarisschaal FWG 55. Als recovery-verpleegkundige in opleiding ontvang je een aangepast salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Het gaat om een dienstverband voor de duur van de opleiding. Bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden is er uitzicht op een vast dienstverband.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Dianne Hendriks-Pronk, hoofd Anesthesie, via telefoonnummer 0570-536389


Reageren

Is het werken op de recovery echt iets voor jou? Dan nodigen we je van harte uit om solliciteren via onderstaande link. Reageren kan tot 18 december aanstaande.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht