Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Dialyse verpleegkundige

De afdeling Dialyse

De afdeling Dialyse heeft in Salland al jaren een prominente positie wat betreft het dialyseren, maar ook wat betreft het opleiden van gespecialiseerde dialyse verpleegkundigen.

Momenteel worden er ongeveer 100  patiënten behandeld met hemodialyse of peritoneaaldialyse. Voor hen is de afdeling de gehele week geopend. Nachtdialyse wordt om de nacht verricht, ook in het weekend. Daarnaast wordt thuishemodialyse aangeboden aan patiënten. Buiten de openingstijden van de afdeling zijn er 2 verpleegkundigen die een bereikbaarheidsdienst hebben.

De afdeling telt 38 dialysestations. Er wordt gewerkt volgens een systeem van Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige. Afdelingsassistenten werken ter ondersteuning van de verpleegkundigen. De afdeling wordt aangestuurd door 2 operationeel managers.

We zijn een opleidingsziekenhuis en daarom leiden we  elk jaar minimaal twee verpleegkundigen op tot dialyseverpleegkundige. Het hele team is ingesteld om de opleiding van collega’s tot een succes te maken. Op dit moment  zijn  er 2 verpleegkundigen in opleiding.

Voor de Dialyseafdeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

Gediplomeerd Dialyseverpleegkundige
(aantal uren in overleg, minimaal 20 uur)


Wat je gaat doen

Als gediplomeerd dialyseverpleegkundige verleen je zorg aan patiënten die afhankelijk zijn (of worden) van een niervervangende behandeling. Je hebt voornamelijk te maken met patiënten met een chronische nierfunctiestoornis.

Belangrijk is de bewaking van patiënt en apparatuur. Tijdens de behandeling kan de toestand van de patiënt snel en onverwachts veranderen. Als verpleegkundige neem je voortdurend zelfstandig diagnostische en therapeutische beslissingen om complicaties te voorkomen of te behandelen totdat de arts (indien nodig) arriveert. Als dialyseverpleegkundige ga je in de meeste gevallen een langdurige zorgrelatie aan met de patiënt en zijn naasten. Begeleiden van fysieke en psychosociale problemen en verschijnselen is dan ook een wezenlijk onderdeel van je werk. Je werkt samen met collega’s vanuit verschillende disciplines.

Jouw baan?

We zijn op zoek naar een flexibele, kritische, positieve collega die recente werkervaring heeft met dialysepatiënten. Verder:

  • heb je een diploma specialistisch dialyseverpleegkundige;
  • kun je goed prioriteiten stellen;
  • ben je een zelfstandige teamplayer;
  • kun je op een prettige manier feedback geven en durf je ook feedback te ontvangen;
  • kun je alle diensten werken, zowel in het centrum als voor thuishemodialyse;
  • kun je bij bereikbaarheidsdiensten, binnen 30 minuten in het Deventer Ziekenhuis zijn;
  • heb je een rijbewijs én de beschikking over een auto (in verband met thuisdialyse).

Wat we bieden

Naast een veelzijdige baan in een mensgericht, innovatief ziekenhuis waarin alle ruimte is voor eigen initiatief, bieden we je een salaris dat is ingedeeld in FWG 50 (salarisschalen CAO Ziekenhuizen). Je ontvangt een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag en we bieden aantrekkelijke regelingen. Over het aantal uren gaan we graag met je in overleg.

Wist je dat we zijn genomineerd als beste werkgever? http://bit.ly/2u3G0Bf. Het gaat om een contract voor een jaar, waarbij er goed uitzicht is op een vast dienstverband.

Meer weten?

Ben je enthousiast over deze baan maar wil je meer weten? Neem contact op met Ellen Kruitbosch-Kerkdijk, operationeel manager Dialyse, telefoonnummer (0570)535318 of per mail E.Kruitbosch-Kerkdijk@dz.nl (liever geen sollicitaties mailen naar dit e-mailadres). Natuurlijk kun je haar bellen voor een afspraak om een dagdeel te komen kijken!


Reageren

Is dit jouw baan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link.

Terug naar vacature overzicht