Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Medisch codeur

De afdeling Zorgcontrol

De afdeling Zorgcontrol is een onderdeel van de sector Financiën Control & Informatie (FC&I). Bij de Medische Codering werken 5 medewerkers, die met veel inzet een professionele bijdrage leveren aan het administratieve deel van de zorgverlening in ons ziekenhuis. Omdat één van onze collega’s met pensioen gaat, zijn we op zoek naar een:

Medisch Codeur
(24 uur per week)

Medisch codeur

 

Wat je gaat doen

Als Medisch Codeur houd je je voornamelijk bezig met het coderen van diagnoses met behulp van ICD-10. Dit doe je aan de hand van de richtlijnen van Classificatie van Ziekten (CvZ) Je legt de gegevens vast  in de LBZ-module van Chipsoft . Ook controleer je de juistheid en volledigheid van de medische gegevens en zorg je ervoor dat de gegevens tijdig aangeleverd worden aan Dutch Hospital Data (DHD). Je ondersteunt DBC adviseurs bij dossieronderzoek en ICD-10 gerelateerde taken en verstrekt informatie aan o.a. specialisten, arts-assistenten, en co-assistenten.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een positieve, enthousiaste collega die goed zelfstandig kan werken, zeer nauwkeurig werkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Kortom; een collega die een goede aanvulling is op ons team!

Verder:

  • ben je in het bezit van het diploma Medisch Codeur en heb je recente werkervaring;
  • heb je een mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • ben je goed in het onderhouden van (interne) contacten;
  • kun je medische informatie in het Engels interpreteren;
  • kun je goed en snel werken met automatiseringspakketten van Chipsoft;

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende baan in een fijn team, voor 24 uur per week. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met een goed vooruitzicht op een vervolgaanstelling. De functie is ingedeeld in FWG 40.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Angela Meulman, medisch codeur 0570-536127.
  
Reageren

Ben jij de enthousiaste, positieve collega die een goede aanvulling is op ons team? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link. Reageren kan tot 11 februari 2019.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht