Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

OK Assistent Chirurgie

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als OK assistent een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ).

 

De operatieafdeling

Onze Operatieafdeling (OK) telt 12 moderne operatiekamers, waarvan 1 hybride OK. Het OK complex bevindt zich op de eerste verdieping van ons ziekenhuis. Er werken ca. 110 medewerkers (99 fte) en behalve neurochirurgie en cardiochirurgie zijn alle specialismen aanwezig. Daarnaast zien wij het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid om leerlingen chirurgie en anesthesie op te leiden. Binnen het OK-team, dat wordt aangestuurd door twee operationeel managers, heerst een prettige werksfeer en er is ruimte voor zelfstandig werken met eigen verantwoordelijkheden. Eigen inbreng, enthousiasme en een goede samenwerking vinden we belangrijk.

Ben jij de Operatieassistent die in een nieuwe OK wil werken? Dan hebben wij de baan voor jou! (36 uur per week).

Wat je gaat doen

Binnen onze OK lever je samen met collega's en chirurgen een bijdrage aan een breed pakket geplande maar ook acute operaties.

Wat we vragen

  • Je hebt een opleiding gevolgd tot operatie-assistent en je hebt een brede specialistische (medische/anatomische) kennis van alle voorkomende specialismen.
  • Je werkt in dagprogramma’s onder leiding van het hoofd Chirurgie, maar werkt op de operatiekamer zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het verloop van het operatieprogramma.
  • Je hebt geen probleem om met een flexibel OK-schema te werken.
  • Je bent een gezellige, stressbestendige, klantvriendelijke en initiatiefrijke collega.

Ons aanbod

Wij bieden je een baan van 36 uur per week in een goed draaiend team. Het gaat om een contract voor de duur van een jaar met een mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld in FWG 55. Het Deventer Ziekenhuis biedt verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een verhuiskostenvergoeding. Hanzestad Deventer is een prima plek om te wonen, te werken, te studeren en te recreëren.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Monique Butink, hoofd Chirurgie, telefoonnummer 0570-535330 of M.Butink@dz.nl  (s.v.p. geen sollicitaties richten aan dit e-mailadres).

Jouw baan?

Wil jij graag werken binnen onze OK? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Reageren kan tot 24 maart aanstaande.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht