Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Deskundige Infectiepreventie

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als Deskundige Infectiepreventie een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin dit jaar zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio.

Het infectiepreventieteam

Het Infectiepreventieteam met 4 deskundigen infectiepreventie, is een divers, ambitieus team dat elkaar goed aanvult. Ons team maakt onderdeel uit van het Laboratorium Medische Microbiologie en Infectiepreventie en speelt samen met de artsen-microbioloog een belangrijke rol in het bevorderen van de preventie en het opsporen en bestrijden van ziekenhuisinfecties. Dit doen we voor het hele ziekenhuis en voor enkele aangesloten externe zorginstellingen in de regio, zoals Carinova. We hebben ruimte voor een nieuwe collega:

Deskundige infectiepreventie
(28 uur per week)

 

 

Jouw baan?

Als Deskundige Infectiepreventie heb je als taak om zoveel mogelijk te voorkomen dat zowel patiënten als medewerkers een vermijdbare infectie oplopen. Hierbij draag je het infectiepreventiebeleid actief uit in de organisatie. Dit doe je onder andere door het geven van voorlichting, scholing en advies. Je neemt audits af, maakt rapportages, stelt adviezen op en zorgt voor een goede opvolging hiervan. Daarnaast houd je je bezig met surveillance en outbreakmanagement én heb je een actieve inbreng in werkgroepen en commissies gerelateerd aan infectiepreventie. Uiteraard zorg je er samen met je collega’s voor dat het beleid rondom infectiepreventie actueel en volledig is. Kortom: een afwisselende, zelfstandige baan.

In deze functie werk je voornamelijk voor zorginstelling Carinova.

Wat we vragen

We zijn op zoek naar een flexibele, creatieve collega die bij voorkeur al enige jaren ervaring heeft als deskundige infectiepreventie.

verder:

  • ben je in het bezit van een CZO erkend diploma ziekenhuishygiënist / deskundige infectiepreventie en ben je geregistreerd in het VHIG kwaliteitsregister;
  • hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit;
  • ben je collegiaal en kun je goed relativeren;
  • heb je goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • ben je een stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht;
  • kun je snel schakelen en werk je graag zelfstandig;
  • denk je in oplossingen en heb je een helicopterview.

In deze functie werk je voornamelijk voor zorginstelling Carinova. Het is daarom belangrijk dat je snel vertrouwd bent met de onderdelen van de organisatie en makkelijk contact legt met veel verschillende mensen.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige functie in een klein team, voor 28 uur per week. Deze functie is ingedeeld in FWG 55. Je ontvangt daarnaast een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag én we bieden aantrekkelijke regelingen. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Lina Nicoletti (deskundige infectiepreventie, telefoonnummer 0570-535170) of Judith Deursen (operationeel manager, telefoonnummer 0570-535087).

Reageren

Is dit jouw baan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaande link. Reageren kan tot 1 maart 2019.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht