Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vacature
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

 

Internist-hematoloog, chef de clinique

Even voorstellen

Het Deventer ziekenhuis is, als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ), een ziekenhuis waar een grote focus ligt op opleiding en ontwikkeling. Wij beschikken dan ook over een groot aantal specialistische opleidingen. Jaarlijks worden 20.000 patiënten opgenomen en bezoeken 300.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis heeft ongeveer 2300 medewerkers, 155 medisch specialisten en 80 vrijwilligers, die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service werken. Het Deventer Ziekenhuis is financieel gezond en heeft landelijk zeer hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Met een medewerkertevredenheid van 7,8 scoren we in de top 3 van de STZ ziekenhuizen.

Uw nieuwe werkplek

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 5 internist-nefrologen, 3 internist-oncologen, 2 internist-hematologen (chefs de clinique, vacatures), 2 internist-endocrinologen, 1 internist-vasculair geneeskundige en 1 internist-infectioloog.
De vakgroep is erkend voor de opleiding interne geneeskunde en tevens is er een actieve participatie in de opleiding van coassistenten van de medische faculteit van het UMCG Groningen.

Ter vervanging van één van onze chefs de clinique zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:

Internist-hematoloog, chef de clinique
(0,6 fte)

Profielschets

We zijn op zoek naar een teamspeler die excelleert in samenwerking en organiseren én affiniteit heeft met algemene interne geneeskunde. Daarnaast bent u antegraad opgeleid als internist met aandachtsgebied hematologie en bent u bereid en in staat om bestuurlijke functies en taken op zich te nemen. Wetenschappelijke interesse blijkend uit een (bijna afgerond) proefschrift strekt tot aanbeveling.

In deze functie draagt u zorg voor de inhoudelijke en organisatorische ontwikkeling van de hematologie in het Deventer Ziekenhuis en neemt u actief deel aan de opleiding van AIOS interne geneeskunde en de opleiding van coassistenten.

Ons aanbod

Het betreft een positie als chef de clinique naast een eveneens nog aan te nemen hematoloog in vaste dienst, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan de aanstelling verlengd worden; het is de ambitie van de vakgroep dat de hematologie binnen het Deventer Ziekenhuis in de toekomst door 2 hematologen in vaste dienst gedragen zal worden. Wij bieden u een uitdagende baan in een mooi en modern ziekenhuis tegen een marktconform salaris afhankelijk van uw kennis, kunde en ervaring in het vakgebied. Het Deventer Ziekenhuis heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een uitdagende werkplek is de Hanzestad Deventer een leuke stad om in te wonen, te werken en te recreëren.

Meer weten?

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L.W. Kessels (internist-oncoloog/vakgroepvoorzitter), via telefoonnummer 0570-535070.

Reageren

Wilt u graag werken als Internist-hematoloog, chef de clinique binnen het Deventer Ziekenhuis? Dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren via onderstaande link. U kunt reageren tot 24 januari 2019.

Solliciteren
Terug naar vacature overzicht