Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

WERKEN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Werken > Vrijwilliger
Het Deventer Ziekenhuis zoekt als 1 van de grootste werkgevers in Salland regelmatig nieuw personeel. Niet alleen hebben we het mooiste gebouw van Nederland, het ziekenhuis is groot genoeg om er je vak goed uit te oefenen en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Werken Werken

Vrijwilliger

​Vrijwilligers worden zeer gewaardeerd binnen ons ziekenhuis, ook u bent van harte welkom!

In ons ziekenhuis werken veel vrijwilligers en daar zijn we bijzonder blij mee. Ze vervullen diverse taken die vaste medewerkers niet altijd kunnen doen.
Het is onze missie om bezoekers en patiënten de beste zorg en aandacht  te geven tijdens hun verblijf in het Deventer ziekenhuis en als vrijwilliger heb je hierin een hele belangrijke rol.
Vrijwilligers helpen bij het ontvangen, verwijzen en begeleiden van bezoekers en patiënten. Op de verpleegafdelingen staat het activeren en extra aandacht geven voorop, bijvoorbeeld: gezelschap houden, een praatje maken, spelletjes doen, begeleiding naar het spreekuur.
Allemaal speciale contactmomenten, waarbij de patiënt zich wat minder patiënt voelt.

Wij vragen van u een servicegerichte instelling, respect en oprechte belangstelling voor onze bezoekers en patiënten en discretie ten aanzien van privacygevoelige informatie.

Bent u betrouwbaar en behulpzaam, tussen de 18 en de 70 jaar en minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar, dan kunt u in aanmerking komen voor vrijwilligerswerk bij ons. Meldt u zich dan gerust aan via het sollicitatieformulier. Wij nemen contact met u op zodra er een geschikte vacature is.