Menu

Vriendenprojecten

Er zijn verschillende ‘wensen’ die vanuit patiënten, bezoekers en medewerkers van het Deventer Ziekenhuis zijn bedacht. Bedoeld als extraatje, om het bezoek of verblijf in het ziekenhuis net een beetje aangenamer te maken. Met deze vriendenprojecten kunnen we mooie doelen realiseren in het Deventer Ziekenhuis. Bekijk hier al onze lopende en gerealiseerde vriendenprojecten.

Baanbrekend onderzoek voedselallergie

De impact van voedselallergie op kinderen is enorm. Kinderallergoloog Ted Kok van het Deventer Ziekenhuis is een baanbrekend onderzoek gestart om voedselallergie echt te genezen. Voor dit onderzoek is geld nodig. De Vrienden van het Deventer Ziekenhuis willen graag bijdragen. Zodat het Kinderallergie Behandelcentrum van het Deventer Ziekenhuis dit unieke onderzoek wereldwijd op de kaart kan zetten. Om uiteindelijk voedselallergie echt te kunnen genezen!

Levenslange voedselallergie verleden tijd

Niet kunnen mee smullen bij een traktatie. Niets eten als je bij een vriendje speelt. Voor kinderen met een voedselallergie kan één verkeerde hap ernstige gevolgen hebben. De kinderarts-allergologen van het Deventer Ziekenhuis mikken op een doorbraak. Met een immunotherapie die kinderen voorgoed geneest van allergieklachten.

Meer weten?

Help je mee om dit onderzoek te realiseren? Doe meteen jouw donatie. Namens alle patiënten en medewerkers alvast heel hartelijk dank voor jouw steun! Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Doneer