Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

PATIËNT

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Patiënt > Uw rechten en plichten > Wie is uw behandelaar?
Informatie over uw rechten en plichten als patient in het Deventer Ziekenhuis Uw rechten en plichten Uw rechten en plichten

Wie is uw behandelaar?

In het Deventer Ziekenhuis kunt u te maken krijgen met verschillende zorgverleners. Een kort overzicht wie u in ons ziekenhuis kunt tegenkomen.
 
Het Deventer Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dit betekent dat we veel investeren in opleiding, scholing en onderzoek. Die combinatie houdt ons scherp en daarmee blijven we goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en zorgt ervoor dat we de beste zorg voor u blijven leveren. 
  
Zo leiden we onder meer medisch specialisten op. Het houden van spreekuren en het doen van medische verrichtingen is onderdeel van hun opleiding (zie verderop). Verder kunt u co-assistenten tegenkomen. Dit zijn geneeskundestudenten die in de laatste fase van hun opleiding een stage lopen in ons ziekenhuis. Zij werken altijd onder supervisie van een arts in opleiding tot medisch specialist of een specialist.  Uw behandelend specialist is hoofdbehandelaar en blijft altijd eindverantwoordelijk voor uw  hele behandeling.
 
We vinden het belangrijk dat u weet door wie u wordt geholpen in ons ziekenhuis. Daarom bespreken we dit vooraf graag met u. Dat doen we bij het maken van een poliklinische afspraak en voorafgaand aan een onderzoek, ingreep of opname. Verder bieden we u hier graag inzicht in wie u kunt tegenkomen tijdens uw behandeling, onderzoek of opname.
Wie is wie?
In ons ziekenhuis komt u veel meer zorgverleners tegen. Zoals de roomservicemedewerkers, laboranten en fysiotherapeuten. Als u wilt weten wie er aan uw bed staat, is er een mooie zorgwebsite die hier eenvoudig inzicht in biedt: www.wiestaateraanmijnbed.nl

Klik hier voor een overzicht van al onze specialisten.