Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

PATIËNT

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Patiënt > Mijn gegevens > Inzien

Mijn gegevens inzien

Online uw medische gegevens inzien?
Dat kan op MIJNDZ, het patiëntenportaal van het Deventer Ziekenhuis. Houd uw DigiD bij de hand.

portal.JPG


​​​Geen online toegang?

  • Voor alleen een kopie van onderzoeksfoto('s) kunt u dit formulier invullen.  
  • Vul voor een kopie van uw dossier en eventuele onderzoeksfoto's op CD-ROM 
    dit formulier in.


Wat kan ik online inzien? 

Het patiëntenportaal bestaat uit 4 onderdelen: MijnDossier, MijnAfspraken, MijnTaken en MijnGegevens.

MijnDossier
In MijnDossier kunt u een deel van uw medische gegevens inzien. Nog niet alle gegevens, want soms is het nodig dat een arts een persoonlijke toelichting geeft. De diagnose, en uitslagen van eventuele onderzoeken staan er wel in. Ook kunt u lezen welke informatie de medisch specialist naar uw huisarts stuurt en welke medicijnen in het ziekenhuis aan u zijn verstrekt. Alle gegevens zijn minimaal 2 weken na uw laatste bezoek beschikbaar.

MijnAfspraken
In het deel MijnAfspraken kunt u in de toekomst eenvoudig een (herhaal-)afspraak maken. Momenteel worden hiervoor voorbereidingen getroffen.

MijnTaken
Soms vraagt uw arts u voorafgaand aan een bezoek een vragenlijst in te vullen. Ook dat kan nu online. Als er 'taken' voor u klaarstaan, dan ziet u ook die in het
patiëntenportaal. Op termijn komen er online ook oefeningen beschikbaar die u thuis kunt doen (bijv. van de fysiotherapie).

MijnGegevens
En natuurlijk zijn er uw persoonlijke gegevens. Waarvan u er enkele kunt wijzigen. Dus, gaat u verhuizen of verandert u van huisarts of zorgverzekeraar, geef het dan online aan ons door.

Waarom doen we dit allemaal?
Inzage in uw dossier is altijd al mogelijk geweest. Nu bieden we die toegang ook laagdrempelig via internet aan. We willen graag open zijn over wat we doen en welke gegevens we van u vastleggen. Maar er is meer. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat een goed geïnformeerde patiënt zich prettiger voelt, en beter kan meebeslissen over de voorgestelde behandeling. Zo leveren we samen de beste zorg.

Veiligheid
Uw persoonlijke en medische gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen. Daarom zijn er enkele voorzieningen die zorgen voor een beveiligde toegang. Op het patiëntenportaal moet u inloggen met uw DigiD. Dit is het (overheids-)systeem
waarmee uw identiteit op internet wordt gecontroleerd. Als extra stap in de beveiliging is er – bij het inloggen met DigiD - een toegangscode per SMS nodig