Menu
Patiënt

Even een dag niet ziek zijn

Voor de tweede keer wordt de Stöppelkidsrally verreden. Dit jaar op 1 juni. De rally van vorig jaar was een geweldig succes.

In parade naar de finish in Raalte

Een dag het ziek zijn vergeten. Of de herinnering aan het ziek zijn. Dat is de inzet van de StöppelkidsRally, speciaal voor kinderen die in ons ziekenhuis zijn of worden behandeld. Een rally met louter exclusieve sportauto’s. Het is een idee van de Raalter ondernemer Rob Aa.

Vette glimlach

Eigenaren van Ferrari’s, Tesla’s en Jaguars komen ook dit jaar weer uit heel Nederland naar Deventer om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Een voor een vertrekken ze ronkend van het voorplein van het ziekenhuis, gadegeslagen door ouders, publiek en verplegend personeel van het ziekenhuis. De rally van 2019 gaat grotendeels langs de IJssel en via Luttenberg weer richting Raalte. Onderweg wordt kinderen en ouders een lunch aangeboden. De grote ontvangst is, net als in 2018 in het centrum van Raalte. Daar kwamen de Ferrari’s, Tesla’s en Jaguars in een mooie parade aanrijden. Met kinderen in de auto van wie de glimlach niet meer van het gezicht verdween.

Bekijk hier het filmpje dat in 2018 van de Stöppelkidsrally is gemaakt.