Menu
Patiënt

Wie behandelt u?

Afhankelijk van uw hulpvraag bieden we u in ons Revalidatiecentrum een traject op maat aan. Onder leiding van een revalidatiearts of specialist werken verschillende behandelaars in één een multidisciplinair team aan uw revalidatie. Het team werkt samen met u aan vooraf afgesproken behandeldoelen.

Samen met u, omdat uw eigen inbreng heel belangrijk is bij uw revalidatie. Tijdens de behandeling worden uw resultaten gemeten en uw voortgang besproken binnen het behandelteam. Mogelijk is een tussentijdse aanpassing in uw behandeling noodzakelijk voor een optimaal herstel. Zo ontvangt u de juiste zorg op het juiste moment.

Revalidatieartsen

Het Revalidatiecentrum staat onder leiding van revalidatieartsen Fred de Jong, Marcel Riemersma en Charlotte Vanstiphout.

De revalidatiearts kan complexe situaties van patiënten analyseren en zo voor specifieke doelgroepen een centrale rol spelen bij triage, indicering, verwijzing en/of behandeling. De revalidatiearts biedt of adviseert patiënten derhalve de meest doelmatige behandeling die mogelijk is, gezien de aard en ernst van de problematiek. Tijdens de behandeling worden meerdere disciplines ingezet.