Menu
Afdelingen

Sportpoli

Sporten is gezond voor lijf en geest. Het geeft energie en houdt je fit. Toch gaat sporten soms ook gepaard met blessures. Hoe je die kunt voorkomen of snel verhelpt, dàt hoor je op het sportspreekuur.

Bij een blessure kijken een sportarts, fysiotherapeut en - indien nodig - een orthopeed naar je klachten. Samen onderzoeken ze je, stellen een diagnose en komen samen met jou tot een behandelplan. De sportpoli is bedoeld voor elke sporter, van iedere leeftijd, van recreatief tot topsport niveau en van valide tot minder valide.

Variabele wachttijd tot eerste afspraak

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur

Hoe kom ik er?

Looproute 75

Speciaal team

Bij een ziekenhuis denk je natuurlijk snel aan behandelen. Soms zelfs opereren. Maar op het sportspreekuur doen we meer. Zo adviseren we de sporter hoe hij blessures kan voorkomen. Vaak kan dat door aanpassing van het trainingsschema, het gebruik van hulpmiddelen of een optimaal dieet.

Deskundige blik

Is er wèl sprake van een blessure, dan kijken drie deskundigen naar klachten. Een sportarts, een fysiotherapeut en - indien nodig - een orthopeed. Samen onderzoeken ze, stellen een diagnose en komen samen met de patiënt tot een behandelplan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ultramoderne onderzoeksapparatuur. Mochten we de hulp nodig hebben van een diëtist, een podotherapeut, een orthopedisch schoenmaker of andere professionals… dan is dit snel geregeld via de sportpoli! Is iemand al in behandeling bij een eigen fysiotherapeut of clubarts? Geen probleem. We overleggen graag en verwijzen voor verdere behandeling weer terug.