Menu
Oncologisch Centrum Deventer

Samenwerken in het Regionaal Oncologisch Netwerk

Om u de best mogelijke zorg te bieden is een goede samenwerking tussen ziekenhuizen onmisbaar. In deze regio werken Deventer Ziekenhuis, Gelre ziekenhuizen, Isala en Radiotherapiegroep op het gebied van oncologische zorg nauw samen en vormen zo het Regionaal Oncologisch Netwerk.

Kennis uitwisselen

Dit betekent dat we kennis uitwisselen, van elkaar leren en gezamenlijke zorgtrajecten voor patiënten met kanker ontwikkelen. Samen kunnen wij daardoor kwalitatief hoogwaardige oncologische zorg bieden voor al onze patiënten in de regio Veluwe-IJssel.

Oncologische zorg op maat

U kunt in uw eigen ziekenhuis terecht voor de onderzoeken en voor- en nabehandelingen. Het vaststellen van de diagnose en voorstel voor het behandelplan gebeurt in nauw overleg met specialisten uit ons netwerk en verschillende academische en gespecialiseerde ziekenhuizen. Samen met uw behandelend specialist beslist u vervolgens welke behandeling u wilt ondergaan.

De best mogelijke zorg

Soms wordt u voor een specifieke ingreep of onderdeel van het oncologisch zorgtraject verwezen naar één van de andere aangesloten ziekenhuizen in ons netwerk. In dat ziekenhuis komen dan de beste specialisten uit de regio samen in een behandelteam. Samen zorgen we ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt.