Menu
Intensive Care

Bezoekersinformatie

Op de IC worden patiënten behandeld en verzorgd die ernstig ziek zijn of om een andere reden intensieve of complexe zorg nodig hebben. Wilt u op bezoek komen? Lees hier de bezoekersinformatie voor de Intensive Care.

Aangepaste bezoektijden vanwege corona

Op de Intensive Care mogen er per patiënt maximaal 2 bezoekers komen tussen 13:30-15:00 en 19:00-20:30 uur. Meldt u zich hiervoor eerst bij receptie hoofdingang.

Bloemen en planten zijn om hygiënische redenen op de IC niet toegestaan. Een mobiele telefoon kan storingen van de apparatuur veroorzaken en is om deze reden niet toegestaan in of in de buurt van patiëntenkamers, tenzij de telefoon op de ‘vliegtuigstand’ staat.

Als een patiënt tijdens bezoektijd behandeling of verzorging nodig heeft, is het mogelijk dat het bezoek wordt verzocht even de patiëntenkamer te verlaten. Wij verzoeken u dan vriendelijk om te wachten in de bezoekersruimtes en niet op de gang. Dit in verband met de privacy van andere patiënten. U wordt door de verpleegkundige weer opgehaald als de behandeling of het verzorgen van de patiënt gereed is. Aan het begin van de afdeling staat een koffie-automaat waar u als bezoek gebruik van kunt maken.