Menu
Nieuws

Deventer Ziekenhuis lanceert nieuwe website

Nieuws van 19 april 2019

In het Deventer Ziekenhuis gaat het over jouw leven. En hoe jij dit wilt leven. Daar stemmen we onze zorg zo goed mogelijk op af en we doen er alles aan om je gemak te stellen. Niet alleen binnen de muren van ons ziekenhuis. Ook wanneer je je thuis wilt voorbereiden op een afspraak. Of informatie zoekt over jouw aandoening.


Trots

Daarom bouwden we deze nieuwe website. Een slimme, eigentijdse online gids die je helpt om snel en gemakkelijk de juiste zorginformatie te vinden. Waar je ook bent of welk apparaat je ook gebruikt. Een website die behalve helder en beeldend is, je raakt met mooie persoonlijke verhalen van patiënten en medewerkers.

Zo’n nieuwe website maken is een flinke klus. Daar hebben we hard aan gewerkt. We zijn best een beetje trots op het resultaat. Daarom vieren we vandaag een klein feestje rondom deze ‘geboorte’. Met beschuit met muisjes voor alle medewerkers, patiënten en bezoekers. In onze centrale hal kun je ons kindje op bijzondere wijze bewonderen. Maar online op kraamvisite kan natuurlijk ook!

Speciale Facebookactie

Op onze Facebookpagina hebben we een speciale 'like & deel'- actie. Daarmee maak je kans op een fotoshoot van Ilse, de fotograaf die meewerkte aan deze nieuwe website. Een fotoshoot van jouw leven, want dat staat bij het Deventer Ziekenhuis centraal. Like onze Facebookpagina en deel het bericht. Eind april maken we de winnaar bekend.

Gita Gallé, voorzitter van de Raad van Bestuur, lanceerde vanochtend in de centrale hal op feestelijke wijze de nieuwe website van het Deventer Ziekenhuis. En trakteerde patiënten en bezoekers op beschuit met muisjes.