Menu
Over ons

Emma Hoogers

Onze zorg draait om u. Als patiënt en als bezoeker. Daarom hechten we veel waarde aan uw mening en inbreng in beslissingen die we nemen. En om alle patiënten en bezoekers één stem te geven, is er de Cliëntenraad. De leden stellen zich zelf voor.

'Iedereen een veilig gevoel geven'


Korte kennismaking: wie ben je, wat doe je?

Creatief denken en buiten de lijntjes kleuren: zo werk ik graag. Vanaf 2003 ben ik werkzaam in de eerste lijn gezondheidszorg (als adviseur en projectcoördinator). Daarvoor heb ik onder andere in het fusie begeleidingsteam gewerkt, ben ik werkzaam geweest in de verslavingszorg en in de nazorg van de vuurwerkramp in Enschede. Op dit moment ben ik werkzaam als projectcoördinator in een eerstelijns medisch centrum. Sinds 1980 woon ik in Deventer. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met beeldhouden en andere creatieve hobby’s: daar komt ook mijn creatieve denkwijze vandaan.

Drive als lid: waarom ben je lid van de cliëntenraad van het Deventer Ziekenhuis?

Ik heb een band met het Deventer Ziekenhuis omdat ik vroeger in het Jozef heb gewerkt. Het is een warme plek. Ik wil graag dat mensen voelen dat ze in veilige handen zijn in het Deventer Ziekenhuis. Toen ik zelf werd opgenomen voelde ik me veilig en had ik vertrouwen in de artsen en verpleegkundigen, ik wil graag dat iedereen dit gevoel krijgt. Daarnaast heb ik veel ervaring in diverse takken van de zorg.

Wat wil je bereiken/waar sta je voor?

Door mijn lidmaatschap van de CR wil ik graag mijn bijdrage leveren aan kwalitatief goede gezondheidszorg, waarbij de patiënt centraal staat. Ik vind het belangrijk dat de juiste zorg op de juiste plek wordt geleverd, waarbij de zorg dicht bij de mensen moet blijven. De afstand tussen professional en patiënt moet dus klein blijven. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het Deventer Ziekenhuis zijn goede naam kan behouden voor de gastvrijheid en bejegening van patiënten en bezoekers. Met mijn enthousiasme en betrokkenheid hoop ik hier als lid van de cliëntenraad van het Deventer Ziekenhuis een bijdrage aan te kunnen leveren.