Menu
Over ons

Anita Pasop

Onze zorg draait om u. Als patiënt en als bezoeker. Daarom hechten we veel waarde aan uw mening en inbreng in beslissingen die we nemen. En om alle patiënten en bezoekers één stem te geven, is er de Patiëntenraad. De leden stellen zich zelf voor.

'Dankzij mijn functie kan ik snel schakelen'

Korte kennismaking: wie ben je, wat doe je?

Mijn naam is Anita Pasop, ik ben woonachtig in Holten. Ik ben secretaresse van de Raad van Bestuur in het Deventer Ziekenhuis. Daarnaast ben ik de Ambtelijk Secretaris van de Patiëntenraad in dit ziekenhuis. In mijn vrije tijd reis ik graag. Ik ben tevens reisleidster en laat andere mensen graag de schoonheden van andere landen zien.

Drive als lid: waarom ben je lid van de Patiëntenraadvan het Deventer Ziekenhuis?

In 2001 werd het landelijk verplicht om een Patiëntenraad te hebben, ik ben toen Ambtelijk Secretaris van deze raad geworden. Ik ben geen officieel lid van de Patiëntenraad en ik heb dus ook geen stemrecht of inspraak over de beslissingen die worden genomen. Wel regel ik alles voor de Patiëntenraad.

Wat wil je bereiken/waar sta je voor?

Ik ben ook werkzaam voor de Raad van Bestuur. Daardoor kan ik snel schakelen over items die wellicht interessant kunnen zijn voor de Patiëntenraad. Hierdoor kan ik de leden tijdig informeren over op handen zijnde wijzigingen of ontwikkelingen in het patiëntenbeleid.