Menu
Agenda

Open Dag 2023

Evenement op 18 maart 2023

Op 18 maart 2023 is de landelijke Open Dag van de Zorg. Een mooi moment om de deuren van het Deventer Ziekenhuis te openen voor publiek.

Beleef het Deventer Ziekenhuis

We willen Sallanders informeren over onze zorg, kennis delen en laten zien waar het in het Deventer Ziekenhuis allemaal om draait: Sallandse aandacht. Het event heet 'Beleef het Deventer Ziekenhuis' oftewel #beleefdz!

Een kijkje in ons lab nemen? Naar de poppendokter in het kinderziekenhuis? Kennis opdoen tijdens de College Tour of de OK van de toekomst zien? Het kan. Kom zaterdag 18 maart naar de Open Dag en ‘Beleef’ het Deventer Ziekenhuis. De échte beleving vind je buiten op ons eigen festival, met muziek en lekker eten.

Open dag 2023

Binnen in het ziekenhuis presenteren poli’s zich en zijn er – op inschrijving - speciale rondleidingen. U komt op plekken waar een bezoeker normaal niet komt. Bekijk bijvoorbeeld onze labstraat, de OK en het mortuarium. Of kom naar het Kennisplein en bezoek lezingen over zorg in ons auditorium in een heuse College Tour. Er is een aparte beleefroute voor de kinderen. Zij kunnen mee op avontuur met Tos de Vos. Ook kunnen de kinderen hun knuffel meenemen en langs de poppendokter.

De open dag is op zaterdag 18 maart 2023 van 10.00 tot 16.00 uur.

Binnenkort volgt het volledige programma.