Menu
Agenda

Longrevalidatie en fysiotherapie: Wat kan het voor mij betekenen?

Evenement op 19 november 2019

Bewegen is gezond voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een longziekte. Hoe kunt u meer bewegen, terwijl u minder energie ervaart of aan het revalideren bent? We vertellen hier graag meer over op 19 november.

Informatieavond

Bewegen is gezond voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een longziekte. Hoe kun je meer bewegen, terwijl je minder energie ervaart of aan het revalideren bent? Behoud van conditie is belangrijk voor longpatiënten. Voldoende bewegen, letten op de ademhaling, bij wie kun je terecht om uw conditie op peil te krijgen en te houden? Welke mogelijkheden zijn er bij de fysiotherapeut in het ziekenhuis en in de fysiotherapiepraktijk bij jou om de hoek? Tessa Peek, fysiotherapeut in het Deventer Ziekenhuis vertelt hier tijdens de bijeenkomst meer over. Tevens sluit specialist ouderengeneeskunde Leonoor van Dam van Isselt aan. Zij heeft een revalidatie-zorgpad ontwikkeld voor ouderen met de longziekte COPD. Ze laat graag zien hoe dit programma eruit ziet, hoe het de kwaliteit van leven wordt verbeterd en hoe het programma nieuwe COPD-aanvallen kan terugdringen.

De gratis lezing vindt plaats in het Auditorium van het Deventer Ziekenhuis. Ontvangst is vanaf 19.00 uur met koffie of thee. De lezing begint stipt om 19.30 uur.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De bijeenkomst is volgeboekt.