Menu
Agenda

Inspiratiesessie: 'Digitaal contact op de poli met de BeterDichtbij app'

Evenement op 7 februari 2023

Het Deventer Ziekenhuis is een jaar geleden gestart met de uitrol van de BeterDichtbij app op de poliklinieken. Door toenemend gebruik zien we dat er verschuiving plaatsvindt van telefonisch naar digitaal contact. Daarom organiseert het Deventer Ziekenhuis op 7 februari van 15.00 tot 17.00 uur samen met BeterDichtbij een inspiratiesessie voor zorgverleners.

Digitaal contact op de poli

Digitaal contact draagt bij aan makkelijkere zorg, voor jou en je patiënten. Binnen ons ziekenhuis stellen wij de BeterDichtbij app beschikbaar, een communicatieplatform waarmee poli-assistenten, medisch secretaresses of zorgverleners eenvoudig in contact kunnen blijven met hun patiënten. Welke slimme tips zijn er om hier nog meer uit te halen in jouw dagelijkse praktijk? En hoe zet je digitaal contact in op het juiste moment? Hoe zorg je ervoor dat patiënten weten welke vragen ze wel of niet kunnen stellen via de BeterDichtbij app? Tijdens de Inspiratiesessie ‘Digitaal contact op de poli’ gaan we aan de slag met deze vragen. Zorgverleners uit andere ziekenhuizen zijn van harte uitgenodigd om hier bij te zijn om ervaringen uit te wisselen en om nieuwe kennis op te doen.

Inspirerende sessie bij het Deventer Ziekenhuis

  • Wanneer: Dinsdag 7 februari van 15.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Auditorium Deventer Ziekenhuis
  • Speciaal voor poli-assistent, medisch secretaresse of zorgverleners
  • Aangeboden door BeterDichtbij en het Deventer Ziekenhuis

Deelname is kosteloos.

Slimme Zorg Estafette 2023

Deze inspiratiesessie vindt plaats in het kader van de Slimme Zorg Estafette. De Slimme Zorg Estafette (landelijk initiatief van VWS) is een campagnemaand waarin digitale diensten en zorginnovaties centraal staan. Innovaties dragen bij om zorg makkelijker en slimmer te maken voor iedereen.

Ik wil mij graag aanmelden als zorgverlener