Menu
Agenda

Infomiddag parkinsonzorg

Evenement op 6 maart 2020

Het verloop van parkinson is bij ieder mens anders en de toekomst is mede hierdoor vaak onvoorspelbaar. Door deze verscheidenheid aan problemen zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling. Tijdens deze informatiemiddag hoort u welke zorgverleners betrokken zijn en wat nieuwe ontwikkelingen zijn.

Parkinsonzorg Deventer: wat is er nieuw?

​Op vrijdagmiddag 6 maart 2020 organiseert ParkinsonNet Deventer een informatiemiddag in het Deventer Ziekenhuis.

Hedwig Lohmann, neuroloog van het Deventer Ziekenhuis, vertelt over nieuwe ontwikkelingen bij parkinson. Charlotte Vanstiphout, revalidatiearts laat u opnieuw kennismaken met de zorgverleners van ParkinsonNet. Specifieke deskundigheid, kennis en kunde van zorgverleners is noodzakelijk. Samenwerken en afstemmen met zowel de persoon met parkinson als collega zorgverleners is daarom van groot belang. Dat maakt de netwerkzorg rondom en met de mens effectief. Een zorgverlener aangesloten bij ParkinsonNet biedt deze zorg. Wim Simons, gepensioneerd huisarts heeft parkinson. Hij vertelt over zijn ervaringen tijdens zijn ziekteproces.

Fysiotherapeuten Marloes Nijenhuis en Loes ter Harmsel vertellen op deze info-avond over Dance for Health. Dance for Health heeft als doel om met dans de kwaliteit van leven te verbeteren, in het bijzonder voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Belangstellenden zijn van harte welkom. In de pauze is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt zich hier aanmelden vóór 1 maart 2020.

De gratis lezing vindt plaats in het Auditorium van het Deventer Ziekenhuis.

Ontvangst is vanaf 14.30 uur met koffie of thee. De lezing begint stipt om 15.00 uur.