Menu
Nieuws

Deventer Ziekenhuis houdt zorg zoveel mogelijk overeind

15 december 2020

Het Deventer Ziekenhuis wil, daar waar het kan, de zorg zoveel mogelijk door laten gaan, ondanks de aangekondigde verscherpte maatregelen van het kabinet. U hoeft geen afspraken af te zeggen. Een bezoek aan ons ziekenhuis is veilig.

Afspraken gaan door tenzij

Acute zorg, spoedoperaties, oncologische zorg en zorg voor onze hart- en vaatpatiënten, geplande keizersneden en overige niet uitstelbare operaties gaan gewoon door. Afspraken op de polikliniek en op de dagbehandeling gaan zoveel mogelijk door. Ook als u doorverwezen wordt door uw huisarts kunt u bij ons terecht. Een bezoek aan ons ziekenhuis is veilig. U wordt telefonisch geïnformeerd als uw afspraak niet doorgaat. Als u geen bericht krijgt, gaat de afspraak gewoon door.

Voorbehoud

Als de situatie in deze regio of landelijk anders wordt dan dat ‘ie nu is, vraagt dat mogelijk om andere maatregelen. Indien dit aan de orde is informeren we patiënten en onze partners in de zorgketen hierover zo snel mogelijk.

Maatregelen

Om onze zorg zoveel mogelijk toegankelijk te houden, blijven de eerder aangekondigde maatregelen onverminderd van kracht:

  • Blijf thuis bij klachten zoals hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Desinfecteer de handen bij binnenkomst
  • Kom alleen naar een afspraak
  • Draag een mondkapje. Geen spatscherm (face shield).
  • Verlaat het ziekenhuis direct na het bezoek

Bezoek

Patiënten kunnen maximaal 1 bezoeker ontvangen. Met meer dan één persoon naar het ziekenhuis komen en dan om beurten naar binnen gaan, mag helaas niet. De bezoektijden blijven hetzelfde.

Sluiting bezoekersrestaurant, kapper en winkel

Ons bezoekersrestaurant is al enige tijd gesloten. Onze kapper en onze winkel zijn ook gesloten. Dit is naar aanleiding van de landelijke maatregelen dat niet-essentiële winkels de deuren moeten sluiten.