Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

MEDEWERKER

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Medewerker > Problemen met inloggen op de telewerkplek?
Dit deel van de Deventer Ziekenhuis site is voor medewerkers. Ze kunnen er inloggen Medewerker Medewerker

Problemen met inloggen op de telewerkplek?

Er kunnen oorzaken zijn waarom je geen verbinding kunt maken zoals wachtwoord vergeten, conflicterende software op je thuis pc, geen goede verbinding, etc. Soms kun je niet inloggen omdat je account is geblokkeerd. Dat gebeurt als je te vaak het verkeerde wachtwoord gebruikt, je wachtwoord niet meer geldig is, of omdat je 06 nummer niet of niet correct staat geregistreerd bij je inlogaccount.  Doorloop de volgende stappen om te bepalen wat de oorzaak is:
 
Bij problemen binnen kantoortijden (07.30 – 17.00 uur):
 
1.       Wanneer je wachtwoord niet correct is, of je ontvangt geen SMS neem dan contact op met de helpdesk ICT 0570 - 53 55 55.
 
Bij problemen buiten kantoortijden (na 17.00 uur):
 
1.       Wanneer het niet lukt om in te loggen en er is geen absolute noodzaak om op dat moment  in te moeten loggen  neem dan de volgende werkdag contact op met helpdesk ICT 0570 - 53 55 55 om te laten controleren waarom het inloggen niet lukt en indien nodig  je account  te deblokkeren of een nieuw wachtwoord te krijgen. Om je identiteit vast te stellen wordt een controle gedaan waarbij je inlognaam en geboortedatum worden gevraagd. Deze gegevens worden gecontroleerd en als de combinatie van inlognaam en geboortedatum klopt ontvang je een nieuw wachtwoord.
 
2.       Is de noodzaak er wel omdat er directe zorg moet worden verleend neem dan contact op met de beveiliging.  Zij kunnen je account deblokkeren of een nieuw wachtwoord verstrekken . Lost dit het probleem niet op dan kan de beveiliging contact opnemen met de bereikbaarheidsdienst van ICT. Nogmaals benadrukkend dat dit alleen in die gevallen wordt gedaan waarbij het absoluut noodzakelijk is, er moet sprake zijn het verlenen van directe zorg.