Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

LEREN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Leren > Coassistenten
Het Deventer Ziekenhuis doet veel aan onderwijs. Zo kun je bij ons  operatieassistent, longfunctieanalist of MBB-laborant worden. Artsen kunnen in Deventer hun opleiding vervolgen tot medisch specialist. Ook bieden we scholen prima stages, zodat jij bij ons het vak echt in de vingers krijgt. Leren Leren

Coassistenten

In het Deventer Ziekenhuis worden sinds 1966 coassistenten opgeleid. Het is een van de oudste affiliatie ziekenhuizen in Nederland.
 
Deventer is een centrum voor onderwijs sinds de tijd dat Descartes, Erasmus en Geert Groote er studeerden. Het Deventer Ziekenhuis bouwt voort op deze traditie. In Deventer worden van oudsher medische studenten uit Groningen opgeleid.
 
Arts-assitenten.pngDe invoering van G2010 leidde tot een eigentijds competentiegericht opleidingsmodel. Alle medische vakgroepen bieden de mogelijkheid om een co-schap van 4 weken te lopen. Het medisch niveau van deze co-assistentschappen is Master 2. De Affiliatie van Deventer Ziekenhuis biedt daarnaast aan medisch studenten de mogelijkheid om het Master 3 of een deel hiervan te volgen. Meer informatie vind je op de website van de Affiliatie.