Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog

Hoe kunnen wij u helpen?

LEREN

A - Z AZ lijst gebruiken om een pagina te vinden
Home > Leren > Bij- en nascholing
Het Deventer Ziekenhuis doet veel aan onderwijs. Zo kun je bij ons  operatieassistent, longfunctieanalist of MBB-laborant worden. Artsen kunnen in Deventer hun opleiding vervolgen tot medisch specialist. Ook bieden we scholen prima stages, zodat jij bij ons het vak echt in de vingers krijgt. Leren Leren

Bij- en nascholing

Ons ziekenhuis is groot genoeg voor topklinische zorg en klein genoeg voor persoonlijk aandacht. In het Deventer Ziekenhuis ben je “In vertrouwde handen”. Dit alles vraagt om competente medewerkers. Bij- en nascholing kan hieraan een bijdrage leveren. Het Teaching Hospital Deventer is hét samenwerkingsverband van opleidingen in het ziekenhuis en heeft tot taak bij te dragen aan de kwaliteit van professionals door opleidingen en leren te faciliteren. 
 
Leren kan op allerlei manieren en gaat niet alleen over het overdragen van kennis. Het gaat ook om kennis delen, nieuwe inzichten creëren, het van en met elkaar leren in de dagelijkse praktijk, het zelf ontdekken en nog veel meer. Onze medewerkers volgen een aantal vaste trainingen voor bijvoorbeeld Basic and Advanced Life Support, voorbehouden en risicovolle handelingen, medische apparatuur en werkbegeleiding geven.
 
Maar daarnaast worden de leertrajecten zoveel mogelijk afgestemd op vragen en behoeften van medewerkers en op maat verzorgd. Dit kunnen leertrajecten zijn voor persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en/of vakinhoudelijke deskundigheid.Voorbeelden hiervan zijn de training communicatieve vaardigheden in de praktijk, til- en transfertechnieken, solliciteren, leidinggeven, samenwerken, financiële planning, omgaan met agressie. Het aanbod blijft dynamisch en zal steeds veranderen.