Menu

Afscheid Gita

Bestuursvoorzitter Gita Gallé van het Deventer Ziekenhuis maakt op 1 april 2020 de overstap naar het bestuur van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Haar werk in en om het Deventer Ziekenhuis wilde Gita graag 26 maart afsluiten met een mini-symposium en receptie. De actualiteit rondom het coronavirus heeft Gita echter doen besluiten om dit afscheid niet door te laten gaan.

Receptie en symposium

Gita: ‘Ik vind dat we als zorgmedewerkers een voorbeeldfunctie hebben. Het is ongepast en ongemakkelijk om dan mensen uit diverse organisaties, waarvan er veel in de zorg werkzaam zijn, op een feestelijke receptie te ontmoeten. Het is heel jammer, ik heb er echt naar uitgekeken, maar waar veel bijeenkomsten worden afgezegd, past het niet om de receptie door te laten gaan.’

Vrienden

Toch wil Gita niet ongemerkt vertrekken uit het ziekenhuis. Gita zal komende weken zelf bij mensen binnen en buiten het ziekenhuis langs gaan om te bedanken en afscheid te nemen. Maar wie zelf Gita nog graag wil spreken, schroom niet om tijd in haar agenda te claimen. Loop even langs bij haar of kijk samen met het secretariaat Raad van Bestuur of er ergens plek is in de agenda. Gita maakt er graag tijd voor vrij. Woensdag 25 maart is de laatste dag dat Gita in ons ziekenhuis aanwezig is. Hoewel de receptie niet doorgaat, wordt u nog altijd uitgenodigd om Gita gedag te zeggen met een gift aan de Vrienden van het Deventer Ziekenhuis.