Menu

Jouw hulp is hard nodig!

Inmiddels begint de situatie rondom het Coronavirus ook in het Deventer Ziekenhuis grotere vormen aan te nemen en zullen de komende tijd meer patiënten in ons ziekenhuis worden opgenomen. Om goede zorg te kunnen bieden moeten we alle zeilen bijzetten en is ook jouw hulp hard nodig!

Samen in de strijd tegen het coronavirus

Bedankt!

Op dit moment bieden veel mensen hun hulp aan. Hartverwarmend hoe iedereen op zijn eigen manier een steentje bijdraagt. We waarderen dit enorm! We zijn druk bezig om te bekijken wat nodig is in het ziekenhuis en welke hulp er aangeboden wordt en proberen dit zo goed mogelijk te matchen. Dit is een flinke klus maar we nemen contact met je op zodra we je hulp nodig hebben.

UPDATE 1-04-2020: Op dit moment is de aanbod van hulp overweldigend! Dit betekent helaas dat wij niet iedereen persoonlijk kunnen beantwoorden. We hopen op jullie begrip. Wij hebben vooral behoefte aan verpleegkundigen met een BIG registratie. Voor de niet zorg-gerelateerde hulp hebben we inmiddels aanbod genoeg!

Wil jij ook hulp bieden?

We verwachten dat we straks veel hulp kunnen gebruiken. Wil je graag je hulp aanbieden en ben jij:

  • een verpleegkundige die graag wil meewerken?
  • nu niet werkzaam maar heb je wel gewerkt als verpleegkundige of in een andere zorgfunctie (al dan niet BIG geregistreerd)?

Voor andere vormen van hulp hebben we op dit moment voldoende aanbod.

Mail ons dan!

Wij ontvangen graag een mail via ikbiedhulpaan@dz.nl met daarin je naam, telefoonnummer, een korte beschrijving van je opleiding en werkervaring én we horen graag wanneer je beschikbaar bent.

Heb je vragen? Ook dan kun je terecht op dit mailadres.

Alvast heel erg bedankt voor het aanbieden van jouw hulp!

Samen in de strijd tegen het coronavirus.