Menu
Bezoek

Bezoekregels

Wij willen dat een bezoek zo goed en prettig mogelijk verloopt. Voor de bezoeker, voor medewerkers en vooral voor de patiënt.

We vragen uw begrip dat dit voor ons ziekenhuis een uitzonderlijke situatie is en dat we alles in het werk stellen om goede zorg te blijven bieden.

Lees deze bezoekregels voordat u komt

Belangrijk

Wij vragen u om niet naar het ziekenhuis te komen als:

  • U klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak.
  • U momenteel in thuisquarantaine moet. U bent in contact geweest met iemand die corona heeft. U bent in een risicogebied geweest met code oranje of rood.
Lees meer

Rust

Voor de meeste patiënten is rust erg belangrijk. Daarom raden we aan om het bezoek niet te lang te maken. Ook is het verstandig om met maximaal twee bezoekers tegelijk te komen.

Behandeling

Als een dokter of verpleegkundige de patiënt behandelt of verzorgt, wacht dan even op de gang. U kunt de verpleegkundige later vragen hoe het met de patiënt gaat.

Foto's

Wilt u graag een selfie maken? Let er dan op dat u geen foto’s maakt van andere patiënten of persoonlijke informatie als namen, contactgegevens of medische gegevens.

Privacy

In het kader van de privacy geven wij alleen informatie aan de opgegeven contactpersonen. Bij dringende vragen kunt u als contactpersoon bellen naar de verpleegafdeling, bij voorkeur na 11.00 uur.

Mobiele telefoon

Wilt u graag internetten of bellen met je eigen telefoon? Op de meeste plekken in ons ziekenhuis is dit geen probleem. Maar op sommige plekken in ons ziekenhuis staat aangegeven dat u geen telefoons mag gebruiken.